11 Ιουλ 2018

Η έλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο απογείωσε κατά χιλιάδες ακόμη και αυτό

Τα αγωνιστικά οφέλη από τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο θα φανούν όταν αρχίσει η σεζόν. Προς το παρόν φαίνονται όλα τα υπόλοιπα.

Η Γιουβέντους ξέρει ότι με την απόκτηση του Πορτογάλου, δεν έχει πάρει απλά έναν από τους καλύτερους, αν όχι τον καλύτερο, ποδοσφαιριστές του κόσμου. Εχει πάρει και τον πιο αναγνωρισμένο παγκοσμίως, τον πιο διάσημο, τον πιο εμπορικό ποδοσφαιριστή και αυτό φαίνεται ήδη.

Το είδαμε με την τρελή άνοδο στο Χρηματιστήριο την προηγούμενη εβδομάδα, το είδαμε με το πώς έπεσαν οι σέρβερ για τις online αγορές της φανέλας του, το βλέπουμε τώρα και με το πώς έχουν ανέβει οι αριθμοί της Γιούβε στα social media.


Στις 2 Ιουλίου η Γιουβέντους «γιόρτασε» τα 10 εκατ. ακολούθους στο Instagram και μέσα σε λίγες μέρες ο αριθμός έχει αυξηθεί κατά ένα εκατ, ενώ έχουν αυξηθεί κατά 100.000 οι ακόλουθοι στο Twitter και κατά 400.000 τα likes στη σελίδα του Facebook. 

Αριθμοί που αναμένεται να αυξηθούν κατά πολύ στη συνέχεια, ενώ το ποστ στο Instagram της Γιουβέντους με το οποίο επισημοποιήθηκε η απόκτηση του Κριστιάνο, έφερε σχεδόν 3 εκατ. like, επίδοση που δεν είχαν ξαναπιάσει οι μπιανκονέρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου