16 Ιουλ 2018

Αυτή είναι η στιγμή που η Γιουβέντους σκέφτηκε την τρελή ιδέα για να πάρει από τη Ρεάλ τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Φάμπιο Παράτιτσι δεν ήθελε να πει πολλά στην επίσημη παρουσίαση του Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά είπε περισσότερα στο Sky Italia.

Λίγη ώρα μετά το τέλος της παρουσίασης του Πορτογάλου άσου, ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους -ο οποίος ήταν ο μόνος της διοίκησης που καθόταν δίπλα στον CR7 και αυτό αποτελεί αναγνώριση για τον ίδιο- μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι, για να απαντήσει φυσικά σε μόνο μία ερώτηση.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιούβε, πώς γεννήθηκε αυτή η τρελή ιδέα;» ήταν αυτή και ο Παράτιτσι έδωσε την ακόλουθη απάντηση.

«Η τρελή ιδέα γεννήθηκε μετά τον πρώτο προημιτελικό με τη Ρεάλ εδώ, όταν έγινε αυτό το standing ovation του Stadium για τον Κριστιάνο μετά το γκολ με το ψαλιδάκι. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, εκείνες τις ημέρες, μίλησα με τον μάνατζερ του, ο οποίος μου είπε: "Κοίτα, έχει μείνει άφωνος με αυτό που έγινε μετά το ψαλιδάκι. Τον έχει συγκινήσει αυτή η αντίδραση του κόσμου και θα ήθελε μια μέρα να παίξει στη Γιούβε". Του απάντησα: "Ωραία, ΟΚ, καταλαβαίνω, υπάρχουν πολλά όνειρα αλλά λίγα πραγματοποιούνται".

Αργότερα, όταν συναντηθήκαμε με τον Ζόρζε Μέντες για το θέμα του Ζοάο Κανσέλο, μου εξήγησε καλά την κατάσταση που υπήρχε, οπότε μας μπήκε η ιδέα. Το πρώτο που έκανα ήταν να μιλήσω με τον πρόεδρο Ανιέλι, γιατί έπρεπε να δούμε αν βγαίνουν οι αριθμοί, γιατί αυτό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι με τα λεφτά που θα έπρεπε να δοθούν.


Λίγες ώρες μετά, ο πρόεδρος επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε: "Κοίτα, προχώρησε το, δες αν όντως υπάρχει αυτή η ευκαιρία". Η ευκαιρία ήταν συγκεκριμένη, ήταν μοναδική, μπορούσαμε να αποκτήσουμε τον ποδοσφαιριστή που αναγνωρίζει ο κόσμος ως τον καλύτερο, τον πιο αποφασιστικό, αυτόν που έχει κερδίσει τους περισσότερους τίτλους, οπότε όταν υπάρχουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε δύο σπουδαία κλαμπ, όπως οι Γιουβέντους και Ρεάλ, και υπάρχει και το τρίτο κομμάτι, το οποίο είναι η επιθυμία του ποδοσφαιριστή, όπως και ο σπουδαίος επαγγελματισμός του μάνατζερ του, τότε είναι ξεκάθαρο ότι γίνεται πιο εύκολο το να κάνεις business και να γίνει η μεταγραφή».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου