16 Ιουλ 2018

Ο Παράτιτσι αποκάλυψε για το πώς νιώθουν οι παίκτες της Γιουβέντους με την έλευση του Κριστιάνο

Ο Φάμπιο Παράτιτσι ήταν αυτός που καθόταν δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο στην επίσημη παρουσίαση του, χωρίς όμως να θέλει να πει πολλά.

Οι Αντρέα Ανιέλι, Μπέπε Μαρότα και Πάβελ Νέντβεντ παρακολουθούσαν από την πρώτη σειρά την επίσημη παρουσίαση του Πορτογάλου σταρ, αφήνοντας τον Παράτιτσι να πάρει θέση δίπλα του.

Εχοντας τη φήμη του αντιδημοσιογραφικού, αφού προσπαθεί πάντα να αποφύγει οποιαδήποτε δήλωση και μιλάει μόνο αν δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, ήταν δεδομένο ότι ο Φάμπιο δε θα έδινε... πολύ αέρα στους δημοσιογράφους.

Και ακριβώς έτσι έγινε, αφού επέτρεψε μόνο μία ερώτηση προς τον ίδιο. «Συγχαρητήρια στη διοίκηση για αυτή τη σπουδαία μεταγραφή. Από τότε που επισημοποιήθηκε η μεταγραφή του Ρονάλντο, έχουν φτάσει περισσότερα μηνύματα ποδοσφαιριστών της Γιουβέντους που θέλουν οπωσδήποτε να παραμείνουν, ή ποδοσφαιριστών που θέλουν να έρθουν στη Γιούβε;», ήταν η ερώτηση και ο Παράτιτσι έδωσε την εξής απάντηση.


«Καταρχάς ευχαριστώ εκ μέρους όλης της διοίκησης. Οχι, ας πούμε ότι τα μηνύματα που μου έχουν έρθει είναι πάνω από όλα των δικών μας παικτών, οι οποίοι έχουν ενθουσιαστεί από την άφιξη του Κριστιάνο, όπως όλοι οι οπαδοί, όπως εμείς ως διοίκηση. Πιστεύω ότι είναι ένα σημαντικό βήμα με στόχο να ανεβάζουμε συνεχώς τον πήχη. Οι ποδοσφαιριστές μας είναι πολύ χαρούμενοι, αυτοί είναι που μου έστειλαν μηνύματα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου