07/07/2018

Ο ενθουσιασμός του Ντιμπάλα για τον ερχομό του Κριστιάνο Ρονάλντο

Η επικείμενη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο έχει... χαζέψει -με την καλή έννοια- τον Πάουλο Ντιμπάλα, γράφει σήμερα η Corriere della Sera.

Ο Αργεντίνος άσος παρακολουθεί και περιμένει όπως όλοι μας, αν και προφανώς ο ίδιος έχει πολύ καλύτερη και πιο άμεση ενημέρωση, τις εξελίξεις στο θέμα του Πορτογάλου άσου, ανυπομονώντας για την ημέρα που θα είναι και επισήμως συμπαίκτες.

Οπως αναφέρει η πολιτική Corriere della Sera σε σημερινό δημοσίευμα της, το οποίο μάλλον απαντάει και σε κάποιες φήμες που κυκλοφόρησαν τα τελευταία 24ωρα, από το περιβάλλον του Ντιμπάλα βγαίνει προς τα έξω ο ενθουσιασμός του Πάουλο στη σκέψη ότι θα είναι συμπαίκτης με τον Κριστιάνο στη Γιούβε.


Ο Αργεντίνος, γράφει το ίδιο ρεπορτάζ, θεωρεί ότι με τον Ρονάλντο η εμμονή που λέγεται Champions League θα γίνει πραγματικότητα ενώ ενθουσιάζεται στη σκέψη μιας τριάδας μπροστά με τον ίδιο, τον CR7 και τον Ντάγκλας Κόστα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάριο Μάντζουκιτς: Ο επιθετικός που θα μπορούσε να έρθει ελεύθερος και θα τον ήθελαν πολλοί οπαδοί της Γιουβέντους

Με δεδομένο ότι θα μπορούν να γίνουν μεταγραφές ελεύθερων παικτών και μετά τις 5 Οκτωβρίου, οι Γιουβεντίνοι κάνουν τις... ευχές τους.