7 Ιουλ 2018

Σάιτ με εμπορικές δραστηριότητες του Ρονάλντο βάφεται ασπρόμαυρο και έχει το γήπεδο της Γιούβε

Το σάιτ του Κριστιάνο Ρονάλντο για τις εμπορικές δραστηριότητες του στην Ιταλία, αρχίζει να βάφεται μπιανκονέρο.

Ο Πορτογάλος δεν είναι απλά ο καλύτερος ή ένας από τους δύο καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Είναι μια κινητή επιχείρηση, αφού ό,τι κάνει πουλάει τρελά. Και αυτό το έχει αντιληφθεί πολύ καλά ο ίδιος, με αποτέλεσμα να έχει έσοδα 240 εκατ. ευρώ ετησίως από όλες τις δραστηριότητες του.

Μία από αυτές είναι και η προσωπική σειρά εσωρούχων που κυκλοφορεί, με τον ίδιο να ποζάρει σαν μοντέλο για τα μποξεράκια. Στο σάιτ του για την Ιταλία λοιπόν, βλέπουμε ότι η κεντρική φωτογραφία στη homepage είναι ο Κριστιάνο με μπόξερ να ακουμπάει σε έναν τοίχο, ο οποίος είναι... μπιανκονέρο.


Πιο κάτω μάλιστα στην αρχική σελίδα, στην ενότητα που το σάιτ καλεί όποιον επιχειρηματία θέλει να εξαπλωθεί αναπτύσσοντας συνεργασία μαζί τους, βλέπουμε σαν φόντο πλέον την εικόνα από μια coreo στο Allianz Stadium.




Να είναι τυχαία αυτά; Μάλλον όχι, γιατί ο Κριστιάνο δε χρειαζόταν κάτι τέτοιο για να πουλήσει τα προϊόντα του, μια χαρά κάνει ως τώρα τις δουλειές του και στην Ιταλία. Αλλά μπορεί να τις κάνει και καλύτερα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου