28 Ιουλ 2018

Πιάνιτς: Ακούω πολλά πράγματα που δεν είναι αλήθεια

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς μίλησε στο ESPN και ουσιαστικά έβαλε οριστικά τέλος στη μεταγραφολογία.

Από τις χθεσινές δηλώσεις του Βόσνιου χαφ στο Sky Italia είχε φανεί ότι δεν υπάρχει θέμα μεταγραφής του και τώρα, βασικά, το επιβεβαίωσε ο ίδιος.

«Ακούω πολλά πράγματα που δεν είναι αλήθεια. Είμαι καλά, προετοιμάζομαι για τη νέα σεζόν και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αυτό που έχω κάνει τα τελευταία δύο χρόνια στη Γιουβέντους είναι σπουδαίο και είμαι χαρούμενος για όσα κάνω εδώ. Δε δίνω σημασία σε αυτά που γράφουν, άκουσα και διάβασα πολλά πράγματα που δεν είναι αλήθεια», είπε στο ESPN ο Πιάνιτς, ο οποίος ρωτήθηκε για τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο.


«Τον είδα στο Τορίνο, όταν ήρθε για την παρουσίαση. Είμαστε χαρούμενοι που είναι μαζί μας πλέον. Νομίζω ότι η Γιούβε έκανε μια σπουδαία μεταγραφή, είναι χαρούμενος ο ίδιος, είμαστε χαρούμενοι εμείς, μπορούμε και ελπίζουμε ότι τα πράγματα θα πάνε καλά και ο Κριστιάνο θα κάνει ό,τι και στη Ρεάλ, μπορεί να συνεχίσει έτσι. Θα μας βοηθήσει να νικήσουμε», ήταν η απάντηση του Μίραλεμ, ο οποίος σχολίασε και το αν η φετινή σεζόν είναι η καλύτερη ευκαιρία της Γιουβέντους για το Champions League.

«Το Champions League είναι δύσκολο, υπάρχουν δυνατές ομάδες όπως η Ρεάλ, η Παρί Σεν Ζερμέν, η Μπαρτσελόνα... Πρέπει να παίξουμε καλά, να είμαστε σε φόρμα και να κοιτάξουμε να φτάσουμε ως το τέλος. Η ομάδα είναι δυνατή, αλλά δεν είναι εύκολο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου