28 Ιουλ 2018

Δεν ξεκινάει καλά η χρονιά μεταξύ διοίκηση και οπαδών

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Γιουβέντους ανακοίνωσαν ότι δε θα έχουν παρουσία στη Villar Perosa και στην πρεμιέρα στο Μπεντεγκόντι.

Διοίκηση και Curva Sud έχουν θέματα αυτή τη στιγμή, με τα πράγματα να γίνονται χειρότερα με τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας. Οι οπαδοί αντέδρασαν με το να πουν ή να γράψουν διάφορα κατά της διοίκησης, με συνέπεια να πάρουν το μήνυμα ότι φέτος δε θα απλώνουν κανένα πανό στο πέταλο.

Η απάντηση σε αυτό, είναι η ανακοίνωση που ανέβασαν στο facebook οι Drughi και στην οποία αναφέρονται τα εξής.

«Τα οργανωμένα γκρουπ της Curva Sud γνωστοποιούν ότι δε θα πάρουν μέρος στην παραδοσιακή καλοκαιρινή γιορτή στη Villar Perosa, προγραμματισμένη για τις 12/8, όπως και στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος στη Βερόνα (Κιέβο), προγραμματισμένη μία εβδομάδα αργότερα.

Δε θα υπάρχουν επομένως απλωμένα τα πανό μας και καλούμε όλα τα κλαμπ να κάνουν το ίδιο, στηρίζοντας έτσι την πολιτισμένη διαμαρτυρία μας κόντρα στις τιμές των διαρκείας (που ανάγκασαν πολλά παιδιά να μην ανανεώσουν) και κόντρα στις τιμές των εισιτηρίων (δίνοντας συνέχεια έτσι στην απόφαση που είχαμε πάρει τον Μάιο ενόψει του ματς-scudetto Ρόμα-Γιουβέντους).


Η πρόκληση μας αφορά στο να αφήσετε τις εξέδρες χωρίς πανό.

Μία απόφαση που μας πονάει όσο ποτέ καμία αλλά ταυτόχρονα αναγκαία, μέχρι να σκεφτούν όλοι και να καταλάβουν καλά ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να γίνει ξανά ένα δημοφιλές σπορ με θέσεις προσιτές για όλους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου