25 Ιουλ 2018

Γιούβε και Μίλαν κάθισαν στο ίδιο τραπέζι για να τα βρουν στη μεταγραφή του Μπονούτσι

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι πιέζει τη Μίλαν να τα βρει με τη Γιουβέντους και στη χθεσινή συνάντηση έπεσαν διάφορα ονόματα στο τραπέζι.

Ο διεθνής Ιταλός αμυντικός άλλαξε ξανά απόφαση για το πού θέλει να συνεχίσει την καριέρα του και ένα χρόνο μετά τη μεταγραφή στους ροσονέρι θέλει να επιστρέψει στους μπιανκονέρι. Προοπτική που δεν αφήνει αδιάφορη τη Γιούβε, αρκεί φυσικά να υπάρξει συμφωνία με τη Μίλαν.

Ας δούμε λοιπόν τι έγινε στη χθεσινή συνάντηση των Μπέπε Μαρότα και Φάμπιο Παράτιτσι με τον Λεονάρντο, σύμφωνα με τα σημερινά ρεπορτάζ...

Ο Βραζιλιάνος λοιπόν, εκ μέρους των Μιλανέζων, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν αλλά ξεκαθάρισε ότι οι ροσονέρι δεν μπορούν αυτή τη στιγμή να δώσουν 60 εκατ. ευρώ. Ποσό που θέλει η Γιουβέντους και που μπορεί να πάρει από την Τσέλσι, η οποία φέρεται να στέλνει άνθρωπο στην Ιταλία αύριο Πέμπτη για συζητήσεις επί του θέματος.


Με τη Μίλαν να μην έχει αυτή τη στιγμή διαθέσιμα 55-60 εκατ. ευρώ, ο Λεονάρντο ουσιαστικά πρότεινε στο deal για τον Μπονούτσι να συμπεριληφθεί ο Ματία Καλντάρα. Πρόταση που έφερε μια ψυχρή αντίδραση από την πλευρά του Μαρότα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, για να γίνει η αντιπρόταση της Γιούβε: Οχι στον Καλντάρα, ναι στον Μεχντί Μπενάτια όμως.

Ο Λεονάρντο δεν απάντησε αλλά θα πρέπει να αναμένονται εξελίξεις, είτε για συμφωνία είτε για ναυάγιο στις συζητήσεις, οποιαδήποτε στιγμή. Ούτως ή άλλως, κανείς δεν περίμενε ότι ξαφνικά θα προέκυπτε θέμα Μπονούτσι. Και τελικά, προέκυψε…


2 σχόλια:

  1. Σωστή η ομάδα μας. Θα κερδίσουμε περισσότερα πράγματα από την ανταλλαγή Benatia-Bonucci παρα από αυτή του Caldara με τον Bonucci. O Caldara είναι νέος που μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα. Συνεπώς δεν μπορεί να φύγει. Με την ανταλλαγή Benatia-Bonucci ταυτόχρονα θα ενισχυθεί ο ιταλικός κορμός που είναι σχεδόν πάντα η βάση της ομάδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί να έρθει?? Να κάνει τα αποδυτήρια άνω κάτω, μόλις έφυγε ο Buffon κατευθείαν πισωγύρισμα..Να επέμβουν οι τιφόζι, τι κουταμάρες είναι αυτές..Πολύ καλύτερoς του ο Godin,ίσως και σαν χαρακτήρας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή