11 Ιουλ 2018

«Στη Γιουβέντους θα κλείσει την καριέρα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο»

Η Γιουβέντους θα είναι η τελευταία ομάδα στην καριέρα του Κριστιάνο σύμφωνα με τον Ζόρζε Μέντες, ο οποίος ευχαρίστησε Αντρέα Ανιέλι και Μπέπε Μαρότα.

Ο Πορτογάλος μάνατζερ έκανε μια πρώτη τυπική δήλωση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρονάλντο στους μπιανκονέρι χθες βράδυ και σήμερα επανήλθε με νέα, αναφερόμενος στην επιλογή που έκανε ο Κριστιάνο και στον τρόπο που το χειρίστηκε η Γιούβε.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Κριστιάνο, η Γιουβέντους θα είναι η τελευταία του ομάδα. Είμαι χαρούμενος που πήρε αυτή την απόφαση. Σε αυτή την ομάδα θα κλείσει μια θαυμάσια καριέρα», είπε αρχικά ο Μέντες και μετά ευχαρίστησε τη διοίκηση της Κυρίας.

«Ενα ιδιαίτερο ευχαριστώ θέλω να πω στον Αντρέα Ανιέλι για την επιμονή του, την αποφασιστικότητα του και τη θέληση του στη διαπραγμάτευση με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Και ευχαριστώ τον Μαρότα για τον επαγγελματισμό του».


Ολοκληρώνοντας, ο Μέντες είπε: «Ευχαριστώ επίσης τον Αλεσάντρο Προτό γιατί το σπίτι στο οποίο θα μείνει ο Κριστιάνο είναι το κατάλληλο. Είναι πολύ σημαντικό για αυτόν να είναι καλά εκεί που θα περάσει σπουδαίες στιγμές με την οικογένεια του. Αυτή η μεταγραφή είναι μια καθοριστική επιλογή ζωής του Κριστιάνο και ήρθε αφού τη σκέφτηκε πολύ καλά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου