11 Ιουλ 2018

Το πρώτο πρόβλημα της οικογένειας Ανιέλι μετά τη μεταγραφή Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έφερε μόνο ντελίριο ενθουσιασμού, έφερε και… απεργία!

Εργαζόμενοι της FIAT στη νότια Ιταλία, στην περιοχή Μέλφι, θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις κατά της εργοδοσίας λόγω των… 105 εκατ. ευρώ που δόθηκαν στον Πορτογάλο.

Οπως σας έχει ενημερώσει το forzajuve.gr, μέρος της μεταγραφής θα πληρωθεί από την Exor, του ομίλου FIAT. Η κίνηση του Αντρέα Ανιέλι ώθησε την Ένωση Εμπορίου της Ιταλίας να βγάλει την ακόλουθη ανακοίνωση:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι ενώ οι εργαζόμενοι εξακολουθούν για χρόνια να κάνουν τεράστιες οικονομικές θυσίες, η ίδια η εταιρεία αποφασίσει να δαπανήσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για την αγορά ενός ποδοσφαιριστή.

Μας λένε ότι η εποχή είναι δύσκολη. Και ενώ οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους σφίγγουν όλο και περισσότερο τις ζώνες τους, η εταιρεία αποφασίζει να επενδύσει πολλά χρήματα σε μόνο έναν άνθρωπο!

Είναι εντάξει; Είναι φυσιολογικό για ένα άτομο να κερδίζει εκατομμύρια και χιλιάδες οικογένειες να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν έως τα μέσα του μήνα;

Είμαστε όλοι εξαρτημένοι από το ίδιο αφεντικό, αλλά σε αυτή τη στιγμή τεράστιας κοινωνικής δυσκολίας, αυτή η άνιση μεταχείριση δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει αποδεκτή.


Οι εργαζόμενοι της FIAT έχουν υπηρετήσει την εταιρεία για τουλάχιστον τρεις γενιές, πλουτίζοντας όποιον κινείται γύρω στην εν λόγω εταιρεία, και σε αντάλλαγμα έλαβαν πάντα και μόνο μια ζωή δυστυχίας.

Η εταιρεία θα μπορούσε να επενδύσει σε μοντέλα αυτοκινήτων που διασφαλίζουν το μέλλον των χιλιάδων ανθρώπων και όχι μόνο σε έναν άνθρωπο. Προτιμούν τον κόσμο του παιχνιδιού, τη διασκέδαση από οτιδήποτε άλλο.

Για τους λόγους που περιγράφονται παραπάνω, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης κηρύσσει απεργία από την Κυριακή (22:00) 15 Ιουλίου μέχρι την Τρίτη (06:00), 17 Ιουλίου 2018».


1 σχόλιο:

  1. Γενικά έχει ξεφτιλιστει το θέμα με τα εκατομμύρια που δίνονται για παίχτες πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι για να μπορεί ο ποδοσφαιριστης να πληρωθεί πρέπει να είναι ικανοποιημενοι οι άνθρωποι πρώτα από όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή