29 Ιουλ 2018

Βίντεο με τις καλύτερες φάσεις από το φιλικό με την Μπενφίκα

Μετά τη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου, η Γιουβέντους ήρθε ισόπαλη (1-1) με την Μπενφίκα και επικράτησε τελικά στα πέναλτι.

Οι μπιανκονέρι έδωσαν το δεύτερο φιλικό τους επί αμερικάνικου εδάφους, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να δίνει ξανά χρόνο συμμετοχής σε πιτσιρικάδες αφού υπάρχουν πολλές απουσίες λόγω της άδειας μετά το Μουντιάλ. Το ματς δεν ήταν καλό στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο η Γιούβε απείλησε με τον Μαρκίζιο, για να γίνουν καλύτετα τα πράγματα στην επανάληψη.

Με τον Ζοάο Κανσέλο ιδιαίτερα κινητικό, έχοντας και δύο καλές φάσεις, οι μπιανκονέρι απείλησαν και πλησίασαν στο γκολ και με τους Κεντίρα, Φαβίλι. Αυτοί που σκόραραν, τελικά, ήταν οι Πορτογάλοι με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Γκριμάλντο στο 65', για να απαντήσει η Γιουβέντους με το ωραίο γκολ του νεαρού Κλεμέντσα στο 84' (1-1).


Ετσι, οι δύο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι, όπου ο Ζόνας σημάδεψε το δοκάρι και ο Περίν απέκρουσε την εκτέλεση του Φέλιξ, χαρίζοντας τη νίκη στους μπιανκονέρι με 4-2. Για την ιστορία, οι τέσσερις που ευστόχησαν στα πέναλτι, κατά σειρά, ήταν οι Φατζιόλι, Εμρέ Τσαν, Μπελτράμε και Αλεξ Σάντρο.



Η σύνθεση της Γιουβέντους: Σέζνι (46' Περίν), Κανσέλο (62' Μπενάτια), Καλντάρα (62' Μπαρτσάλι), Κιελίνι (46' Ρουγκάνι), Μπερουάτο (46' Αλεξ Σάντρο), Κεντίρα (62' Λεάντρο Φερνάντες), Πιάνιτς (46' Εμρέ Τσαν), Μαρκίζιο (62' Φατζιόλι), Περέιρα (46' Ντε Σίλιο), Φαβίλι (62' Μπελτράμε), Μπερναρντέσκι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου