29 Ιουλ 2018

Τα λεφτά που προσφέρει η Τσέλσι μπορεί ν’ αλλάξουν την απόφαση της Γιούβε

Οι προθέσεις της Τσέλσι μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα στο deal των Γιουβέντους-Μίλαν για τον Μπονούτσι.

Ο Φάμπιο Παράτιτσι συναντήθηκε χθες με την Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα, την διευθύντρια της Τσέλσι, χωρίς όμως να διαρρεύσουν λεπτομέρειες για το τι ειπώθηκε. Ισως επειδή ενδέχεται να γίνει νέο ραντεβού σήμερα.

Οπως και να έχει, οι πρώτες πληροφορίες, όπως τις καταγράφει σήμερα και η Corriere dello Sport, θέλουν τους Λονδρέζους να είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν 40 ή και περισσότερα εκατ. ευρώ για τον Ματία Καλντάρα και σε μια τέτοια περίπτωση τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν.

Πώς; Να πει «ναι» η Γιούβε για τον Καλντάρα, να κρατήσει έτσι τον Ντανιέλε Ρουγκάνι και μετά να συζητήσει με τη Μίλαν μόνο για τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν. Για την ακρίβεια, η Corriere dello Sport υποστηρίζει το εξής: Ο Καλντάρα οδεύει προς Λονδίνο, η Τσέλσι δεν κάνει κίνηση με αυτά τα λεφτά (55-60) για τον Ιγκουαΐν, οπότε μπλοκάρει τον Μοράτα, ο οποίος είναι η πρώτη επιλογή της Μίλαν.


Αρα, με τον Καλντάρα στο Λονδίνο και τον Μπονούτσι να θέλει μόνο Γιούβε, οι μπιανκονέρι θα πουν στους ροσονέρι ότι αν θέλουν Μπονούτσι και 25-30 εκατ. ευρώ για να τους δώσουν τον Αργεντίνο φορ.

Σενάρια επί σεναρίων βασικά, μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου