28 Ιουλ 2018

«Το Champions League είναι ένα όνειρο που με τον Ρονάλντο μπορεί να γίνει πραγματικότητα»

Η απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στον κόσμο και δίνει αυτοπεποίθηση στους νέους συμπαίκτες του.

Ο Πορτογάλος αναμένεται να προσφέρει πολλά στη Γιουβέντους, τόσο με τα γκολ που θα βάλει όσο και στον οικονομικό τομέα, στην ισχυροποίηση του brand. Παράλληλα, όμως, προσφέρει και κάτι άλλο στην ομάδα με την παρουσία του: Αυτοπεποίθηση.

Αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις του Βόιτσεκ Σέζνι σε ραδιοφωνικό σταθμό των ΗΠΑ. «Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι το Champions League, είναι ένα όνειρο αλλά με τον Ρονάλντο είναι ένα όνειρο που μπορεί να γίνει πραγματικότητα», είπε ο Πολωνός τερματοφύλακας, ο οποίος ρωτήθηκε αν η παρουσία του CR7 στην ομάδα αυξάνει την πίεση.


«Δε νομίζω. Αντιθέτως, η παρουσία του θα μας δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση, πίστη. Με αυτή τη μεταγραφή πιστεύουμε ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα, να είμαστε ακόμη πιο δυνατοί σε όλα τα μέτωπα».


1 σχόλιο:

  1. Κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί πιστεύουν όλοι πως ήταν ανέφικτο το τσλ με 2 τελικούς τα τελευταία χρόνια.
    Πολλοί θεωρούν ότι υπήρχε τεράστιο χάσμα μεταξύ εμάς και της ρεαλ που το πήρε ξεχνώντας πως πέρασε από εμάς.
    Όλο αυτό το έχουν περάσει και στους παίχτες. Φοβάμαι ότι θα χαθεί το πάθος που έβγαζε η ομάδα παλιότερα με τους παίχτες που ακολούθησαν την ομάδα στη Β αλλά και πιο πρόσφατα με μπουφον Κιελο μαρκιζιο βινταλ πιρλο.
    Μπορεί να ήταν ομάδα με ελλείψεις αλλά είχε χαρακτήρα. Η ομάδα χρειάζεται παίχτες που αγαπούν την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή