26 Ιουλ 2018

Πώς η έλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο ανέβασε τη θέση της Γιούβε στο Instagram

Εν αναμονή των γκολ στο γήπεδο, η Γιουβέντους απολαμβάνει ήδη τις πρώτες «νίκες» με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το γράψαμε από την πρώτη στιγμή αλλά μάλλον δεν χρειαζόταν γιατί το καταλαβαίνουν όλοι: Ο CR7 πουλάει τρελά και μπορεί να αλλάξει ισορροπίες σε όλα τα μέτωπα. Προς το παρόν, αφού δεν έχουν αρχίσει ακόμη τα ματς και τα γκολ, οι αλλαγές γίνονται στις δυνάμεις των ομάδων στα social media.

Σημαντικός τομέας πλέον, αφού όλα σχετίζονται με το marketing και με τη δυναμική που δείχνει να έχει το κάθε κλαμπ στα social media. Εκεί όπου η Γιούβε ανεβαίνει συνεχώς μετά τη μεταγραφή, με το Instagram να σαρώνει.

Συγκεκριμένα, στις τελευταίες δύο εβδομάδες η Γιουβέντους είναι η ομάδα με την περισσότερη αύξηση στους followers, με ποσοστό +25,14%! Από τα 10 εκατ. ακόλουθους οι μπιανκονέρι έχουν ήδη πάει στα 13 και προσπέρασαν τις Τσέλσι (12,1) και Αρσεναλ (11,6), ανεβαίνοντας στην 6η θέση πλέον.


Δείτε τον σχετικό πίνακα...



Και ακόμη δεν ξεκίνησε η σεζόν!


1 σχόλιο:

  1. 13,2 έχουμε από χθες και σήμερα το βράδυ πιστεύω ότι θα φτάσουμε τη Μπάγερν στα 13,3. Πληροφοριακά η φωτο του Ρονάλντο στο προφί του που πρωτοφόρεσε τη φανέλα της Γιούβε εχει ξεπεράσει απο σήμερα το πρωί τα 12 εκ. λάικ, αλλά και το δικό του και το προφίλ, από τη στιγμή που ήρθε στη Γιούβε έχει ανεβεί κατά 2 εκ., στα 137 εκ. δηλαδή.., μίλος 1 εκ κάτω από την πρώτη Celin Gomez me 138 εκ. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή