27 Ιουλ 2018

Ο «κακομαθημένος» Μπονούτσι κάνει τα πράγματα όλο και χειρότερα και δείχνει έλλειψη χαρακτήρα

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι έχει αποφασίσει τι θέλει και δεν αλλάζει άποψη, με αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται ακόμη και «κακομαθημένο παιδί».

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport, ο αρχηγός της Μίλαν έχει πάρει την απόφαση του: Θέλει να επιστρέψει στη Γιουβέντους και φέρεται να είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι χρειαστεί για να το πετύχει αυτό.

Αφήνοντας στην άκρη το τι θα πρέπει να κάνει η Γιούβε, μπορούμε απλά να σταθούμε στον Μπονούτσι, για να σημειώσουμε ότι πραγματικά αυτή η συμπεριφορά μόνο σωστή δεν είναι. Και η Γιουβέντους σίγουρα μόνο ξενοδοχείο δεν είναι, στο οποίο ο Μπονούτσι μπορεί να κάνει check out ή check in όποτε θέλει αυτός.

Ο Ιταλός αμυντικός χάνει συνεχώς πόντους, με την συμπεριφορά του, στη συνείδηση όσων επέμεναν να τον στηρίζουν, με τον δημοσιογράφο της Tuttosport Τόνι Νταμασκέλι, μάλιστα, να λέει τα εξής στον ραδιοφωνικό σταθμό RMC.


«Είναι απίστευτο ότι ζητάει να φύγει από τη Μίλαν μόλις ένα χρόνο μετά και ενώ είναι ο αρχηγός της. Αυτό δείχνει την έλλειψη χαρακτήρα αυτού του ποδοσφαιριστή, τον οποίο προσωπικά θεωρώ ένα κακομαθημένο παιδί που θέλει τώρα με κάθε τρόπο να γίνει το δικό του και να επιστρέψει στη Γιουβέντους. Αυτός πιέζει για να γίνει η μεταγραφή, αλλά ενδεχόμενη επιστροφή του μπορεί να εξελιχθεί σε φιάσκο».


1 σχόλιο: