26 Ιουλ 2018

Αποστομωτική απάντηση από τον Μαρότα για τον Μπονούτσι

Ο Μπέπε Μαρότα μίλησε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά κυρίως για τον Λεονάρντο Μπονούτσι, λέγοντας πως αυτή τη στιγμή... δεν υπάρχει χώρος.

Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους είναι φυσικά στην εκδήλωση για την κλήρωση του πρωταθλήματος 2018-19 και δεν αρνήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους, οι οποίοι αρχικά τον ρώτησαν για την απόκτηση του Ρονάλντο.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφερε περισσότερη ποιότητα, αλλά νομίζω πως όλο το ποδοσφαιρικό σύστημα της Ιταλίας μπορεί να επωφεληθεί. Είναι μια εκπληκτική μεταγραφή, την οποία ήθελε πάρα πολύ ο πρόεδρος Ανιέλι. Από την μία πλευρά είναι κάτι που αποδεικνύει την ανάπτυξη της Γιουβέντους και από την άλλη μπορεί να φέρει πολλά οφέλη για το ιταλικό πρωτάθλημα στο εξωτερικό», είπε αρχικά ο Μαρότα και συμπλήρωσε για τον Πορτογάλο.

«Το να έχεις, βέβαια, έναν ποδοσφαιριστή αυτής της αξίας, δε σημαίνει αυτομάτως ότι θα νικήσεις, γιατί το ποδόσφαιρο παίζεται με 11. Νομίζω πως ειδικά όταν θα πάμε σε κάποια γήπεδα της ιταλικής επαρχίας θα συναντήσουμε ομάδες που θα έχουν ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για καλή εμφάνιση και για να μας βάλουν δύσκολα».


Κι αφού έκλεισε το θέμα Κριστιάνο, ο Μαρότα δέχθηκε αμέσως ερώτηση για το θέμα Μπονούτσι, για το οποίο είπε τα εξής...

«Υπήρξε μια εγκάρδια συζήτηση με τον Λεονάρντο, ο οποίος μας εξέφρασε την σκέψη, την επιθυμία του Μπονούτσι, ο οποίος εξέφρασε δυνατά συναισθήματα ευγνωμοσύνης προς τη Γιουβέντους, εξέφρασε την επιθυμία επιστροφής. Χαιρόμαστε για αυτό και μας κάνει υπερήφανους, αλλά ο Μπονούτσι είναι αμυντικός και στην αμυντική γραμμή είμαστε γεμάτοι ποδοσφαιριστής μεγάλης ποιότητας, επομένως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει χώρος για αυτόν. Είμαστε γεμάτοι στην αμυντική γραμμή και ακόμη κι αν φτάσουν πολλές προτάσεις για τους αμυντικούς μας, θα τις μελετήσουμε μαζί τους».


2 σχόλια:

  1. Ωραίος ο Μαρότα...Εγώ σου λέειέχω αμυντικούς...εσύ έχεις πρόβλημα που έχεις εναν παίκτη που θέλει να φύγει...Δώστον με 20-25 μύρια και είμαστε κομπλέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσεξτε τα λογια του.. είπε <>...προς στιγμη δηλαδή.. Αυτο δε σημαίνει ότι ισχυει το ιδιο αν πχ δοθει ο Ρουγκάνι.. χαχα..Είναι πονηρός ο Μαρότα.. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή