6 Ιουλ 2018

Πότε περιμένουν τον Κριστιάνο στο Τορίνο, πώς αναμένεται να χαιρετήσει τη Ρεάλ ο Πορτογάλος

Με ένα γράμμα αναμένεται να αποχαιρετήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο, την ώρα που κυκλοφορούν διάφορα για ημέρα άφιξης στο Τορίνο.

Τα τελευταία νέα από Μαδρίτη, όπως αναφέρει το Sky Italia αλλά και τα ισπανικά Μέσα, είναι θετικά για τη Γιουβέντους, αφού ο Φλορεντίνο Πέρεθ παρουσιάζεται να έχει αποδεχθεί την επιθυμία του Πορτογάλου για αποχώρηση και είναι έτοιμος να τιμήσει τη συμφωνία κυρίων τον Ιανουάριο για αποχώρηση με 100 εκατ. ευρώ.

Αυτό που θέλει ο Πέρεθ, όπως προαναφέραμε, είναι μια δημόσια δήλωση του Κριστιάνο, στην οποία θα λέει ότι είναι δική του η απόφαση να φύγει από τη Ρεάλ. Με βάση όσα μεταδίδουν τώρα τα ισπανικά ΜΜΕ, αυτή η δημόσια τοποθέτηση του CR7 αναμένεται μέσω ενός γράμματος προς την ομάδα και τον κόσμο.

Αυτό που απομένει να ξεκαθαρίσει, είναι τι ακριβώς σκοπεύει να κάνει η Ρεάλ για το «αντίο», αφού είχε κάνει πολύ κακή εντύπωση σε όλους ο τρόπος με τον οποίο είχαν φύγει οι Ικερ Κασίγιας και Ραούλ. Ετσι, οι Μαδριλένοι φέρονται να σκέφτονται τρόπους για να αποδώσουν τιμές στον Κριστιάνο στην αποχώρηση του, γεγονός που μπορεί να καθυστερήσει την άφιξη του στο Τορίνο.


Μια άφιξη που αναμένεται για... οποιαδήποτε μέρα. Υπάρχουν σενάρια, δηλαδή, που θέλουν τον Πορτογάλο ακόμη κι αύριο στην πρωτεύουσα του Πιεμόντε προκειμένου να γίνει η ανακοίνωση στις 7/7, παίζοντας με το Νο 7 του Ρονάλντο. Υπάρχουν όμως και σενάρια που κάνουν λόγο για Δευτέρα ή Τρίτη, αφού μεσολαβεί και σαββατοκύριακο, το οποίο μάλλον δε βοηθάει για το θέμα του Χρηματιστηρίου. Χωρίς να παραβλέπουμε το γεγονός ότι οι μπιανκονέρι θέλουν να κάνουν εντυπωσιακή παρουσίαση του CR7, όπως λένε οι Ιταλοί, πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον δεν προλαβαίνουν να ετοιμαστούν όλα για αύριο Σάββατο.

Το σημαντικό είναι πάντως, όπως γράφει και ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο του Sky Italia στην ιστοσελίδα του, ότι ο Κριστιάνο πλησιάζει στη Γιουβέντους. Ολο και περισσότερο…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου