6 Ιουλ 2018

Οι πρώτες δηλώσεις του Μπουφόν ως παίκτης της Παρί: Η πόλη αξίζει να δει την ομάδα στην κορυφή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου

Ο Τζίτζι Μπουφόν είναι και επισήμως παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, εξηγώντας και τον λόγο που πήρε αυτή την απόφαση.

Ο πρώην αρχηγός της Γιουβέντους ήταν στο Παρίσι από το πρωί της Παρασκευής για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Παριζιάνους. Οπως και έγινε δηλαδή, με ιατρικές εξετάσεις, υπογραφές, ανακοίνωση και πρώτες δηλώσεις.

«Είναι μεγάλη τιμή να υπογράφω στην Παρί Σεν Ζερμέν. Για πρώτη φορά στην καριέρα μου αφήνω τη χώρα μου και μόνο ένα πλάνο τόσο φιλόδοξο θα μπορούσε να με πείσει να πάρω τέτοια απόφαση. Ευχαριστώ το κλαμπ και τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη», είπε αρχικά σε αυτές ο Μπουφόν και στη συνέχεια αναφέρθηκε σε στόχους και συναισθήματα.


«Εχει ωριμάσει πολύ αυτά τα χρόνια, είναι μια ομάδα που έχει μπει στην καρδιά του κόσμου. Θα φέρω όλη μου την ενέργεια, όλη μου την εμπειρία και όλη τη θέληση για νίκες προκειμένου να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους που θα θέσει. Με τους συμπαίκτες μου και του οπαδούς μας, θέλουμε να χαρίσουμε σπουδαία συναισθήματα στο γήπεδο και σε όλους στον κόσμο, για τους οποίους θα αντιπροσωπεύουμε μια θαυμάσια πόλη όπως το Παρίσι. Μια πόλη που αξίζει να δει την ομάδα τους στην κορυφή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου».


2 σχόλια:

  1. Ντροπή. Καλό αντάμωμα.........FORZA JUVE!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ίδιος χωρίς να δώσει άλλη εξήγηση σαν άντρας, κοίταξε μάλλον τον εαυτό του πάνω απ όλα.. πιστεύοντας ότι θα πάρει το Τσάμπιονς (που θα πάρει κι αυτός το 3ο..το μακρύτερο.. όπως πήραν τόσοι άλλοι) και δήλωσε ότι θα αποφασίσει όχι με το συναίσθημα αλά με τη λογική! Έται οι οπαδοί της Γιούβε δεν πρέπει να τον βλέπουμε κι εμείς με το συναίσθημα, πλέον, αλλά με τη ΛΟΓΙΚΗ, ότι αυτοεξευτιλίστηκε δηλαδή στο τέλος... Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή