8 Ιουλ 2018

«Υπήρξα στο πλευρό του σε πολλές μάχες για 12 χρόνια, ο Κριστιάνο θα νικήσει και στη Γιουβέντους»

Μετά τους Πορτογάλους δημοσιογράφους, είναι και η σειρά των συμπαικτών του Κριστιάνο Ρονάλντο στην εθνική ομάδα να μιλήσουν για τη Γιουβέντους.

Από την πρώτη στιγμή τα ΜΜΕ της πατρίδας του CR7 εξέφρασαν τη βεβαιότητα τους για την συμφωνία του με τον Αντρέα Ανιέλι και τη μεταγραφή του στους μπιανκονέρι.

Τώρα αρχίζουν και μιλάνε και οι συμπαίκτες του στην εθνική Πορτογαλίας, όπως για παράδειγμα ο Μπρούνο Αλβες, ο οποίος έκανε δηλώσεις στην O Jogo.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα νικήσει και στη Γιουβέντους. Δεν υπάρχει πρωτάθλημα στο οποίο να μην μπορεί να πετύχει. Το απέδειξε σε πολλές περιπτώσεις, σε όλες τις διοργανώσεις, σε όλες τις χώρες και το ίδιο θα γίνει και στην Ιταλία. Θα τον υποστηρίζω, είναι σαν πρέσβης, είναι η εικόνα της Πορτογαλίας στον κόσμο», είπε αρχικά ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός και κατέληξε...


«Υπήρξα στο πλευρό του Κριστιάνο σε πολλές μάχες για 12 χρόνια στην εθνική ομάδα και ξέρω πώς μπορεί να βρίσκει κίνητρο. Για αυτό τον λόγο είναι σημαντικό το να αποδεχθεί μια νέα πρόκληση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου