9 Ιουλ 2018

Η συμβουλή του Εβρά στον Κριστιάνο Ρονάλντο και η μεγάλη ατάκα «για το πιάτο που σου έδωσε να φας»

Με βίντεο στα social media ο Πατρίς Εβρά στέλνει μήνυμα στον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Κάνε τη σωστή επιλογή και πήγαινε στη Γιουβέντους».

Ο Γάλλος αριστερός μπακ, ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης με τον Πορτογάλο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έκανε live στα social media και απαντούσε σε ερωτήσεις που του έστελναν οπαδοί, με αυτές από ένα σημείο κι έπειτα να αφορούν τον CR7.

Τότε ο Εβρά αποφάσισε να μιλήσει αποκλειστικά για αυτό το θέμα και το έκανε μιλώντας στα ιταλικά, λέγοντας τα εξής...

«Παιδιά, μιλάμε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ολοι με ρωτάνε: Τι σκέφτεται; Δεν έχω μιλήσει με τον Κριστιάνο για αυτό το θέμα, αλλά αν θέλει μια συμβουλή, αν θέλει να παίζει ως το 2050, πρέπει να πάει στη Γιούβε. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα στην οποία πρέπει να πάει, είναι απλό.

Προσωπικά ευχαριστώ τη Γιούβε γιατί μετά τη Μάντσεστερ, αν συνέχισα να νικάω, αν συνέχισα να τρέχω, είναι χάρη στη Γιούβε. Δεν πρέπει ποτέ να φτύνεις στο πιάτο που σου έδωσε να φας. Και η Γιούβε θα είναι για πάντα στην καρδιά μου.


Κριστιάνο, κάνε τη σωστή επιλογή, πήγαινε εκεί, ξέρεις πόσο σε αγαπάνε όλοι οι Ιταλοί. Αλλά θα πρέπει να κάνεις θυσίες. Οταν πας στη Γιούβε είναι για να δουλέψεις, αλλά να δουλέψεις σκληρά, γιατί αυτοί εκεί... Δεν είναι διακοπές εκεί.

Είναι μια επιλογή, ή θες να παίζεις ως το 2050, ή θες να παίζεις έτσι κι έτσι. Ξέρω ότι αν πας στη Γιούβε, στο επόμενο Μουντιάλ δε θα πας για να πας, αλλά θα πας ως πρωταγωνιστής, ως πρωταγωνιστής αδερφέ.

Αυτό ήταν ένα μικρό μήνυμα για τους φίλους μου τους Γιουβεντίνους. Σας αγαπώ πάντα και θα σας αγαπώ για πάντα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου