23 Ιουλ 2018

Ο Ντιμπάλα έγινε… οπαδός και είπε στον Πιάνιτς: Μείνε Μίρα

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς έκανε live στα social media για να μιλήσει με τους οπαδούς και ένας εξ αυτών ήταν και ο... Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος έδωσε και τη συμβουλή του.

Ο Βόσνιος χαφ απολαμβάνει το κυριακάτικο ρεπό που έδωσε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πριν την αναχώρηση για ΗΠΑ, οπότε βρήκε την ευκαιρία να κάνει live στα social media για να απαντήσει στα σχόλια όσων τον ακολουθούν.

Ο Πιάνιτς ευχαρίστησε τους οπαδούς της Γιουβέντους για την υποστήριξη τους και για τα μηνύματα αγάπης που του έστειλαν, με έναν εξ αυτών να κλέβει τις εντυπώσεις. Ποιος ήταν αυτός; Ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος μετατράπηκε σε οπαδό και έγραψε προς τον συμπαίκτη του: «Μείνε Μίρα».


Ο Αργεντίνος πρόσθεσε και το «χαχαχα», με την αίσθηση που υπάρχει αυτή τη στιγμή να είναι ότι ο Πιάνιτς δεν έχει πρόθεση αποχώρησης, αλλά αφού άλλαξε μάνατζερ αυτές τις ημέρες ενδεχομένως αυτός (ο μάνατζερ) να θέλει με αυτόν τον τρόπο (τα σενάρια μεταγραφής) να εξασφαλίσει πιο υψηλό συμβόλαιο για τον Μίραλεμ στην ανανέωση που θέλει να προτείνει η Γιούβε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου