23 Ιουλ 2018

Το ντόμινο που μπορεί να στείλει τον Ιγκουαΐν σε άλλη ιταλική ομάδα

Η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να κάνουν δουλειά οι Γιουβέντους και Ιντερ.

Από την στιγμή που ο Πορτογάλος υπέγραψε στους μπιανκονέρι, στην Ισπανία περιμένουν να δουν τι θα κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης για να καλύψει το κενό του. Τα ρεπορτάζ της ιβηρικής χώρας θέλουν τους μερένγκες να ψάχνουν δύο παίκτες και ο ένας εξ αυτών φέρεται να είναι ο Μάουρο Ικάρντι.

Η Ιντερ, βέβαια, λέει ότι δεν τον πουλάει, αλλά αν η Ρεάλ τα βρει με τον Αργεντίνο φορ και αυτός πιέσει για μεταγραφή, οι νερατζούρι θα ενδώσουν. Και σε μια τέτοια περίπτωση, θα έχουν πολλά λεφτά για ξόδεμα αλλά το θέμα είναι για ποιον θα τα ξοδέψουν.


Σύμφωνα, λοιπόν, με ένα σενάριο που κυκλοφορεί στην Ιταλία, δεν αποκλείεται οι Μιλανέζοι να έρθουν σε επαφή με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν για να δουν αν είναι θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Κι αν υποθέσουμε ότι όντως φτάνει εκεί το θέμα, ο Μπέπε Μαρότα θα ξέρει ότι θα μπορεί να ζητήσει από την Ιντερ ακόμη και περισσότερα λεφτά από ό,τι ζητάει από την Τσέλσι. Τόσο επειδή θα πρόκειται για ανταγωνιστή, όσο κι επειδή οι νερατζούρι θα καίγονται για την απόκτηση ενός φορ αξίας...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου