25 Ιουλ 2018

«Ο Μπονούτσι πρέπει ήδη να θεωρείται παίκτης της Γιουβέντους, έχει πάρει το “ok” από τα αποδυτήρια…»

Δημοσιογράφος της Mediaset θεωρεί τον Μπονούτσι παίκτη της Γιουβέντους και αναφέρεται στη συγγνώμη σε Αλέγκρι-αποδυτήρια και το πρόβλημα ρευστού της Μίλαν.

Η πιθανή επιστροφή του αρχηγού των ροσονέρι στους μπιανκονέρι είναι το βασικό θέμα στο ρεπορτάζ, σε ένα deal που μπορεί να περιλαμβάνει και τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν ή τον Μεχντί Μπενάτια. Ακούγεται και το όνομα του Μάρκο Πιάτσα, επειδή η Γιούβε δεν θέλει να δώσει τον Ματία Καλντάρα, αλλά όλα αυτά είναι ένας μύλος τώρα και θα ξέρουμε τι γίνεται όταν ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Για τον Πάολο Μπαρτζίτζα πάντως, είναι ήδη ξεκάθαρα σε ό,τι αφορά τουλάχιστον τον πρωταγωνιστή στην όλη ιστορία.


«Ο Μπονούτσι πρέπει ήδη να θεωρείται παίκτης της Γιουβέντους. Την περασμένη εβδομάδα ήρθε ξανά κοντά με το περιβάλλον, πρώτα στο γεύμα με τον Κιελίνι στο Τορίνο στο Fratelli Bravo. Μετά το “ok” από τα αποδυτήρια, ξεκαθάρισμα και συγγνώμη στον Αλέγκρι τηλεφωνικώς. Αλλος παράγοντας για τον Μπονούτσι: Η Μίλαν τον αφήνει επειδή, επίσης, δεν έχει το ρευστό αυτή τη στιγμή για τη δεύτερη δόση στη Γιουβέντους για την απόκτηση του», έγραψε στο Twitter.

1 σχόλιο:

  1. Ας έρθει. Ολοι κάνουμε λάθοι, αρκεί να τα αναγνωρίζουμε και η συγγνωσυνα ισχύει. Ο Λέο είναι μέρος της οικογένειας οπότε συγχωρείτε πιο εύκολα από κάποιους άλλους. ΑΛΛΑ, αν είναι να δωσουνετον επόμενο στυλοβάτη της άμυνας ΟΧΙ. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το σκέφτονται ακόμα στη διοίκηση. Ο Καλνταρα πρέπει να μείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή