24 Ιουλ 2018

«Ο Μπουφόν δεν το σκέφτηκε στιγμή, απάντησε αμέσως θετικά στην Παρί»

Η σύντροφος του Τζίτζι Μπουφόν μίλησε για τη μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη φανταστική σχέση που είχε, έχει και θα έχει με τη Γιουβέντους.

Η Ιλάρια Ντ' Αμίκο, δημοσιογράφος του Sky Italia, μίλησε στην Corriere dello Sport για τον Μπουφόν και την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του υπογράφοντας στην Παρί, λέγοντας σχετικά.

«Δεν νομίζω πως ο Τζίτζι επέλεξε την Παρί Σεν Ζερμέν επειδή έχει εμμονή με το Champions League. Απλά ένιωθε ότι είχε ακόμη κίνητρο για να συνεχίσει και με δεδομένο ότι ήθελε να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο τον ικανοποίησε η πρόταση των Γάλλων. Δεν το σκέφτηκε στιγμή, απάντησε αμέσως θετικά», είπε η Ιλάρια και πρόσθεσε: «Είναι χαρούμενους, ενθουσιασμένος, είναι κάτι νέο και χαίρεται για τον τρόπο με τον οποίο τον υποδέχθηκαν όλοι, από τη διοίκηση μέχρι τους συμπαίκτες του».


Και κάπου εκεί, η Ντ' Αμίκο αναφέρθηκε και στη Γιουβέντους, λέγοντας: «Η σχέση του Τζίτζι με τη Γιούβε ήταν και παραμένει φανταστική. Αγαπάει αυτά τα χρώματα, όπως τον αγαπούν και οι οπαδοί, δε θα αλλάξει αυτό».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου