Τα φοβερά και τρομερά που έδειξαν οι ιατρικές εξετάσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο

Οι ιατρικές εξετάσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο έδειξαν ότι έχει το σώμα 20χρονου.

Ολα αυτά τα χρόνια έχουν γραφτεί πολλά από όσους παρακολουθούν στενά την πορεία του Πορτογάλου, για τον τρόπο με τον οποίο γυμνάζεται και πώς προσέχει το σώμα του, αφού έχει ως στόχο να συνεχίσει για χρόνια την καριέρα του.

Εμείς τώρα θα αρχίσουμε να «μαθαίνουμε» τον Ρονάλντο, ο οποίος έκανε την περασμένη Δευτέρα τις ιατρικές εξετάσεις στο J-Medical και τα αποτελέσματα εντυπωσίασαν τους πάντες.

Οπως αναφέρει το Bein Sports, το ποσοστό λίπους στο σώμα του Κριστιάνο είναι στο 7% ενώ ο μέσος όρος για ποδοσφαιριστή της ηλικίας του είναι το 10%. Ας δούμε και τα υπόλοιπα…


Το 50% του σώματος του είναι μυική μάζα, ενώ για τους περισσότερους το ποσοστό γενικά είναι στο 46%, ενώ η ταχύτητα που πιάνει στο τρέξιμο είναι 33,98 χλμ/ώρα, επίδοση υψηλότερη από αυτή του 19χρονου Μπαπέ.

Ολα αυτά, όπως διαβάζουμε στα ιταλικά σάιτ, επιβεβαιώνουν ότι το σώμα του Ρονάλντο είναι το σώμα ενός 20χρονου, αφού δουλεύει με υποδειγματικό τρόπο και εκτός προπονητικού κέντρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιοι δεν είναι σίγουροι στη Γιούβε: Τα ονόματα που αναφέρουν οι Ιταλοί

Μετρημένοι θα πρέπει να θεωρούνται οι «σίγουροι» για τη νέα σεζόν στην Γιουβέντους , καθώς εκτός από τον Αντρέα Πίρλο, παίζουν το μέλλον του...