5 Ιουλ 2018

Ταξίδι στη Μαδρίτη ετοιμάζουν Μαρότα-Παράτιτσι για να επιστρέψουν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο βασικά επιβεβαιώνει τα ισπανικά ρεπορτάζ και προαναγγέλει ταξίδι των Μαρότα-Παράτιτσι στη Μαδρίτη αύριο.

Τα ισπανικά ΜΜΕ θεωρούν δεδομένο τον χωρισμό ανάμεσα στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τη Ρεάλ Μαδρίτης, υποστηρίζοντας ότι ο Ζόρζε Μέντες ενημέρωσε ότι θα έρθει πρόταση 100 εκατ. ευρώ από τη Γιουβέντους, με την οποία έχει συμφωνήσει ο ποδοσφαιριστής.

Μέσα στον πανικό αυτών των ωρών, κυκλοφόρησε και το σενάριο αναχώρησης σήμερα των Μπέπε Μαρότα και Φάμπιο Παράτιτσι με ιδιωτικό τζετ, προκειμένου να επιστρέψουν στο Τορίνο με τον Ρονάλντο! Κάτι τέτοιο θα γίνει αλλά όχι σήμερα όμως, σύμφωνα με τον Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο.


«Μαρότα και Παράτιτσι είναι στο Μιλάνο. Προς το παρόν δεν προβλέπεται ταξίδι σήμερα στη Μαδρίτη, πιο πιθανό για αύριο, όταν θα είναι οριστικός ο χωρισμός ανάμεσα στη Ρεάλ και το Κριστιάνο», έγραψε στο twitter ο δημοσιογράφος του Sky Italia, ουσιαστικά επιβεβαιώνοντας ότι η μεταγραφή... κλείνει!


1 σχόλιο:

  1. Ποιον θα φάει δεν ξέρω ντιμπαλα κουαδραδο μπερνα νταγκλας ματζου γιατί κάτι καθαρός φορ που λένε δεν υφίσταται χωρίς καθαρό σέντερ φορ καμία ομάδα δεν πήρε ποτέ τίποτα σε διάρκεια χρόνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή