25 Ιουλ 2018

Κίνημα υπέρ Καλντάρα και κατά Μπονούτσι από τους οπαδούς της Γιούβε

Ποσοστά... Σαντάμ Χουσεΐν παίρνει ο Ματία Καλντάρα σε όλες τις συζητήσεις των Γιουβεντίνων αναφορικά με το θέμα του Λεονάρντο Μπονούτσι.

Ο αρχηγός της Μίλαν θέλει να επιστρέψει στους μπιανκονέρι και οι ροσονέρι το συζητάνε, αρκεί το αντάλλαγμα να είναι ο Καλντάρα. Κάτι που δε θέλει, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Mediaset, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος φέρεται να έχει ζητήσει την παραμονή του Ματία.

Πλην του Αλέγκρι πάντως, αυτό θέλουν και όλοι οι οπαδοί της Γιούβε. Εντάξει, προφανώς είναι υπερβολικό και αβάσιμο το «άπαντες» γιατί δεν μπορείς να τους πιάσεις έναν-έναν και να τους ρωτήσεις, αλλά στα social media γίνεται ένας πανικός υπέρ της παραμονής του Καλντάρα.


Οι οπαδοί της Γιουβέντους εκφράζουν με κάθε τρόπο όχι μόνο την αντίθεση τους στην επιστροφή του Μπονούτσι αλλά ακόμη περισσότερο στο να δοθεί ο Καλντάρα ως αντάλλαγμα για να γίνει μια μεταγραφή, η οποία δεν φτιάχνει καθόλου τον κόσμο.

Στο Τορίνο, βέβαια, έχουν αποδείξει ότι μάλλον δεν επηρεάζονται και πολύ από αυτά και αυτό που αποφασίζουν να κάνουν το κάνουν, αλλά όταν βλέπεις σε γκάλοπ ποσοστά ακόμη και μεγαλύτερα του 90% υπέρ της παραμονής του Καλντάρα, καταλαβαίνεις ότι η διοίκηση μπορεί να προχωρήσει σε μια κίνηση που θα δυσαρεστήσει τον κόσμο περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη αυτά τα χρόνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου