13 Ιουλ 2018

Η στιγμή που πέρασε για πρώτη φορά από το μυαλό του Κριστιάνο Ρονάλντο να έρθει στη Γιουβέντους

Στην παραδοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο για τη βραδιά της 3ης Απριλίου και στην κοινή απόφαση για παρουσίαση χωρίς φιέστα στο γήπεδο, αναφέρεται σήμερα η Corriere della Sera.

Ο Πορτογάλος σταρ είναι παίκτης της Γιουβέντους εδώ και τρεις μέρες, με τους πάντες πλέον να περιμένουν την άφιξη του στο Τορίνο και την επίσημη παρουσίαση του στα ΜΜΕ, καθώς για πρώτη φορά ο Κριστιάνο θα μιλήσει ως μπιανκονέρο.

Ουσιαστικά, όμως, ο ίδιος ήταν της Γιούβε από τη βραδιά της 3ης Απριλίου και το 0-3 στον πρώτο προημιτελικό του Champions League, όταν το Allianz Stadium του χάρισε ένα μοναδικό standing ovation μετά το γκολ με ψαλιδάκι.

«Απίστευτο, δε θα το ξεχάσω ποτέ. Ηταν εκπληκτικό, επειδή ξέρω και πόσο πολύ θέλει η Γιουβέντους το Champions League. Κι όμως, αντέδρασαν έτσι», γράφει σήμερα η Corriere della Sera ότι είχε πει πριν δύο μήνες ο Ρονάλντο στον Ζόρζε Μέντες και στους συνεργάτες του σε ένα δείπνο, σημειώνοντας ότι εκείνη τη στιγμή, ουσιαστικά, ο μάνατζερ κατάλαβε ποια ήταν η επιθυμία του CR7.


Παράλληλα, η Corriere della Sera αναφέρεται στην απόφαση να μη γίνει φιέστα στο γήπεδο την ημέρα της παρουσίασης του, χαρακτηρίζοντας τη (την απόφαση) κοινή. Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι σε επικοινωνία που είχαν χθες Γιουβέντους-Ρονάλντο-Μέντες αποφασίστηκε να ακολουθηθεί το stile Juve και να μην υπάρξει παρουσίαση με κόσμο στο γήπεδο, με τον Κριστιάνο να συμφωνεί.

Θα έχει, άλλωστε, πολλές ευκαιρίες για να κάνει το Stadium να παραληρεί…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου