13 Ιουλ 2018

Κυκλοφόρησε σενάριο για τράμπα Πογκμπά-Αλεξ Σάντρο

Σενάρια που κυκλοφορούν θέλουν τον Πολ Πογκμπά να γίνεται ανταλλαγή με τον Αλεξ Σάντρο.

Πριν μήνες, προς το τέλος της σεζόν, είχε γραφτεί από τη γαλλική L' Equipe ότι στο συμβόλαιο του Πογκμπά με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προβλέπεται ότι η Γιουβέντους μπορεί να τον κάνει ξανά δικό της, αν καταβάλει το ποσό των 60 εκατ. ευρώ.

Η αλήθεια είναι ότι κανείς από τους μπιανκονέρι δεν έχει αναφερθεί σε κάτι τέτοιο, με τον Μπέπε Μαρότα να απαντάει -όταν είχε ερωτηθεί για το ενδεχόμενο επιστροφής του Πογκμπά ή του Αλβαρο Μοράτα- ότι όλοι όσοι έχουν φύγει από τη Γιουβέντους αυτά τα χρόνια, θα ήθελαν να επιστρέψουν.

Ο γενικός διευθυντής της Κυρίας, βέβαια, δεν είπε αν θα ήθελε και η Γιουβέντους να τους έχει ξανά μαζί της αυτούς που έφυγαν, με το θέμα Πογκμπά να ξεχνιέται σιγά-σιγά. Για να επανέλθει τώρα, χάρη στα νέα σενάρια που κυκλοφορούν και τα οποία θέλουν τη Γιουνάιτεντ να σκέφτεται να κάνει πρόταση για τον Αλεξ Σάντρο.


Και με τις απαιτήσεις των μπιανκονέρι να είναι στα 60 εκατ. ευρώ, κάποιοι πιστεύουν ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία για ανταλλαγή του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ με τον Γάλλο χαφ, ο οποίος ποτέ δεν έκρυψε ότι έχει θέμα με τον Ζοσέ Μουρίνιο και δεν τα βρήκε όπως τα περίμενε τα πράγματα στο Μάντσεστερ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου