9 Ιουλ 2018

Η απάντηση του Μπουφόν για έναν πιθανό τελικό Παρί-Γιούβε στο Champions League

Ο Τζίτζι Μπουφόν ρωτήθηκε για το αν τον ενοχλεί η επικείμενη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους και αν θέλει έναν τελικό ανάμεσα στους μπιανκονέρι και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο πρώην αρχηγός της Γιούβε είναι και επισήμως παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν πλέον, με το κλίμα των ημερών να είναι πολύ θερμό και περίεργο λόγω της πολύ πιθανής μεταγραφής του Κριστιάνο στους μπιανκονέρι. Λογικό ήταν, επομένως, στο Sky Italia να ρωτήσουν τον Τζίτζι αν τον ενοχλεί το ενδεχόμενο να πάρει τώρα, που ο ίδιος έφυγε, τον Ρονάλντο η Κυρία.

«Δε θα με πείραζε να τον δω στη Γιουβέντους, αυτό που με πείραξε ήταν τα δύο γκολ που μου έβαλε στον τελικό του Champions League ή αυτά την τελευταία σεζόν. Είναι η καλύτερη διαφήμιση για το ιταλικό ποδόσφαιρο, σε κάνει να καταλάβεις πώς η Γιουβέντους είναι πάντα στο παρόν, βασικά είναι μπροστά» είπε αρχικά.


Για να συμπληρώσει: «Ο μπιανκονέρο τιφόζο, όσο θα υπάρχουν οι Ανιέλι, μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Η Γιούβε έχει επαγγελματίες με απίστευτη ικανότητα. Δε θα μου προκαλούσε έκπληξη, θα με έκανε χαρούμενο. Πάντα υπάρχει ανάγκη για ένα νέο είδωλο», ήταν η απάντηση του Μπουφόν, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε έναν τελικό ανάμεσα στη νυν και την πρώην ομάδα του στο Champions League.

«Ενας τελικός Παρί Σεν Ζερμέν-Γιουβέντους θα με πείραζε πολύ, τόσο σαν νικητής όσο και σαν ηττημένος», απάντησε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου