9 Ιουλ 2018

Τι κινήσεις έχουν κάνει οι αντίπαλοι της Γιούβε και διεκδικητές του Champions League

Με τη Γιουβέντους να είναι κοντά σε μια μεταγραφή που αλλάζει τις ισορροπίες, πάμε να δούμε τι έχουν κάνει ως τώρα, μεταγραφικά, οι αντίπαλοι στην Ευρώπη.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με όλα τα ρεπορτάζ σε Ιταλία-Ισπανία-Πορτογαλία και όχι μόνο, είναι πιο κοντά από ποτέ στο να αφήσει τη Ρεάλ και να υπογράψει στους μπιανκονέρι. Αν επιβεβαιωθεί αυτό, θα πρόκειται για τρομακτική ενίσχυση για τη Γιούβε και αντίστοιχη αποδυνάμωση για τους Μαδριλένους, με την πρωταθλήτρια Ιταλίας να έχει ήδη αποκτήσει και τους Εμρέ Τσαν, Ζοάο Κανσέλο και Ματία Περίν, ενώ έχει πλέον στο ρόστερ της και τον Ματία Καλντάρα.

Πάμε να δούμε τώρα τι έχουν κάνει οι ομάδες που είναι οι αντίπαλοι της Γιουβέντους στο Champions League; 

Αρχίζοντας από την Ισπανία και την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ, βλέπουμε ότι έχουν αποκτηθεί ο Βινίσιους Ζούνιορ ως ταλέντο από τη Φλαμένγκο, ο Αντρέι Λούνιν από τη Ζόρια και ο Αλβαρο Οντριοθόλα από τη Σοσιεδάδ. Δεν έχουμε άποψη για τον κάθε παίκτη, αλλά κανείς τους δε φαίνεται ικανός να κάνει, άμεσα, τη διαφορά. Και μάλλον χάνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Η Μπαρτσελόνα, από την άλλη πλευρά, δεν έχει αποκτήσει κανέναν προς το παρόν και έχει χάσει τον Ινιέστα, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε τον Ρόντρι από τη Βιγιαρεάλ, έχει κλείσει -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- τον Ζέλσον Μάρτινς της Σπόρτινγκ και έχασε τον Φερνάντο Τόρες.


Ηρεμα είναι τα πράγματα και στην Αγγλία προς το παρόν. Η Λίβερπουλ έχει κάνει δύο καλές κινήσεις αποκτώντας τον Φαμπίνιο από τη Μονακό και τον Ναμπί Κεϊτά της Λειψίας, αλλά έχασε τον Εμρέ Τσαν που ντύθηκε μπιανκονέρο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αποκτήσει μέχρι τώρα τους Ντιόγκο Ντάλοτ (Πόρτο) και Φρεντ (Σαχτάρ), ενώ οι Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ δεν έχουν κάνει κάτι ακόμη, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα να είναι κοντά στον Ζορζίνιο της Νάπολι.

Τέλος, η Μπάγερν Μονάχου έχει πάρει τον Λέον Γκορέτσκα της Σάλκε, τον οποίο κοιτούσε και η Γιουβέντους, αλλά δεν έχει κάποια άλλη αλλαγή στο ρόστερ της, σε αντίθεση με την Παρί Σεν Ζερμέν που έχει προχωρήσει σε μεταγραφές και πωλήσεις: Πήρε τον Τζίτζι Μπουφόν και τον Γκονσάλο Γκουάντες της Βαλένθια και έχασε τους Μπεν Αρφά (ελεύθερος), Τιάγκο Μότα (ελεύθερος) και Χαβιέρ Παστόρε (Ρόμα).


1 σχόλιο:

  1. Πάντα σε καλοκαίρια μεγάλων διοργανώσεων μουντιάλ Γιούρο οι μεταγραφές πάνε πίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή