31 Ιουλ 2018

Υπήρχαν λόγοι που έπρεπε να γίνει το deal Μπονούτσι-Καλντάρα και Ιγκουαΐν

Τους λόγους για τους οποίους είναι όλοι ικανοποιημένοι σε Γιουβέντους και Μίλαν από το deal που ετοιμάζεται, καταγράφει η Tuttosport.

Η εφημερίδα αναφέρει φυσικά τις αντιδράσεις που υπάρχουν στις τάξεις των τιφόζι της Γιούβε για την επιστροφή του Λεονάρντο Μπονούτσι κυρίως και για την παραχώρηση των Γκονσάλο Ιγκουαΐν και Ματία Καλντάρα εν συνεχεία, αλλά το deal έπρεπε να γίνει για όλους, σημειώνει η εφημερίδα. Οχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους αλλά και για οικονομικούς, προσθέτει η Tuttosport και εξηγεί τι εννοεί...

- Με την απόκτηση του Ρονάλντο ο Ιγκουαΐν δεν θα ήταν πρώτη επιλογή και αυτό δεν ήταν καλό για αυτόν αλλά ούτε για τον ισολογισμό της Γιουβέντους. Ο Μπέπε Μαρότα ήθελε τουλάχιστον 55 εκατ. ευρώ για να βγει θετικό το πρόσημο στον ισολογισμό των μπιανκονέρι σε ό,τι αφορά τον Αργεντίνο φορ και αυτό το ποσό βρήκε. Εστω με δανεισμό και οψιόν αγοράς, η οποία βασικά είναι ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς αλλά δεν μπορούσε να καταγραφεί έτσι στο συμβόλαιο για λόγους Financial Fair Play. Η Μίλαν δεν μπορούσε να εμφανίσει τόσο μεγάλη αγορά και ο μόνος τρόπος ήταν ο δανεισμός με οψιόν αγοράς.


- Ο Λεονάρντο Μπονούτσι ήθελε να φύγει από τη Μίλαν και να επιστρέψει στη Γιουβέντους. Δεν το συζητούσε καν για άλλη ομάδα εκτός Ιταλίας, οπότε οι ροσονέρι ήταν υποχρεωμένοι να συζητήσουν με τους μπιανκονέρι. Η επιστροφή του Μπονούτσι θα μείωνε πολύ τον χρόνο συμμετοχής του Ματία Καλντάρα, οπότε η Γιούβε αποφάσισε να εμπιστευτεί τον πρώην αμυντικό της, ο οποίος άμεσα της δίνει περισσότερη σιγουριά από τον ταλαντούχο Καλντάρα σε ό,τι αφορά το Champions League. Και το Champions League γίνεται προτεραιότητα για τους μπιανκονέρι πλέον.

- Η Μίλαν δεν ήθελε να εμφανίσει ζημιά στον ισολογισμό της σε ό,τι αφορά τον Μπονούτσι, οπότε αποφασίστηκε η ανταλλαγή με τον Καλντάρα να είναι στα ίδια ποσά. 35-40 εκατ. ευρώ δηλαδή. Αυτό θα επιτρέψει στους ροσονέρι να μη γράψουν οικονομική ζημιά και παράλληλα η Γιούβε θα εμφανίσει, οικονομικά, κέρδη 15-20 εκατ. ευρώ σε ό,τι αφορά τον Καλντάρα.


8 σχόλια:

  1. Ας τους διναμε τον Μπενατια ή ας διναμε τον Ιγκουαιν στην Τσελσι. μπλουζακι #prayformilan να φορεσει ο Μαροτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μονο που "κερδίζει" η Γιουβέντους είναι έναν που θα κάνει μπουρδελο τα αποδυτήρια, γιατί θα είναι νευριασμένος που θα τον βρίζουν οι οπαδοί της ομάδας του σε κάθε ματς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί τέτοια νταραβερια με τη Μίλαν? Τους χρωστάμε κάτι? Μέγιστο λάθος η επιστροφη Μπονουτσι. Γιατί δεν φέρουν και τον Βιντάλ πίσω με την ίδια λογική?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσωπικά τα συναισθήματά μου δεν είναι τα καλύτερα.Γνωρίζω τις πολύ καλές σχέσεις των δύο ομάδων και πως όλοι μας μπορεί στο τέλος της χρονιάς να αποθεώνουμε τους πάντες!!!
    Πέρα από αυτά ξενερώνω και για τον Πιπιτα αλλά κ για τον Καλντάρα.Για τον πρώτο βγάλαμε καλά γούστα απ τη μέρα που τον πήραμε γιατί τους την "είπαμε" χοντρά τους ναπολιτάνους κ για τον άλλον απλά περιμέναμε να δούμε το ταλέντο του αλλά και την ανανέωση στην ομάδα.
    Χειρότερο όλων είναι πως θα ξαναγυρίσει μία ωρολογιακή βόβμα στην ομάδα και αν είμαστε τυχεροί δεν θα σκάσει στα χέρια μας..Μακάρι ο CR7,ο ΝΤΙΜΠΆΛΑ και οι υπόλοιποι να μας κάνουν γρήγορα να ξεχάσουμε τις συγκεκριμένες δυσκολίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μας έκλεψαν έχουν κάθε δικαίωμα να μας κοροϊδεύουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν συμφωνώ οτι μας εκλεψαν αλλά ας περιμένουμε να δούμε. Ο Μπονουτσι καλως ή κακώς ειναι κλασεις ανώτερος αυτή τη στιγμη που μιλάμε οπότε σαν κίνηση για να δυναμώσουμε είναι τέλεια. Το θέμα είναι αλλού. Τί θα γίνει με τα θέματα που είχαν δημιουργηθεί στον τελικό του Κάρντιφ και αν είναι ενας από τους λογους ο Μπουφόν που έπαιξε ρόλο στην επιστροφή Λέο. Γιατί και οι δηλωσεις του προχθές δεν ήταν και σωστες για το αν νοιαζεται για τη Γιούβε ακόμα. Ενώ το μεγάλο λάθος του Λεο είναι οι περσινές δηλώσεις του και ο απαράδεκτος πανηγυρισμός του. Αλλά ας έχουμε εμπιστοσύνη στην διοίκηση. Το αξίζουν όσο τπτ άλλο για όλα αυτά που μας έχουν δώσει. Και στη τελική φερανε και Ρονάλντο, κάτι παραπάνω θα ξέρουνε. Για Καλνταρα και εγώ πιστευω ότι θα γίνει καλύτερος από Ρουγκανι απλά οταν μπορεις να παίξεις με Λέο και Κιέλο δεν το συζητάς και πολύ. Το καλύτερο δίδυμο του κόσμου θα είναι ενώ παράλληλα ο Ρουγκανι είναι πιο έτοιμος για την ομάδα από ότι το στοίχημα, οσο παιχταρας και να είναι ή θα γίνει, Καλνταρα. FORZA JUVE!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεγαλε Λιο..πουλεν ατελειωτο....Τα περι προδοσιας κ τετοια τα ακουω "βερεσε"...σαν αρχηγος της Μιλαν επρεπε να πανηγυρισει,οπως πανηγυρισε κ ο Πιπιτα στη Ναπολι...στην εποχη μας μη ψαχνετε ρομαντισμους κ τετοια..Η ομαδα φορτσαρει για Τσ.Λιγκ..Ο λιο ειναι απο τους καλυτερους αμυντικους στοκοσμο!Καλνταρα κ οποιονδηποτε Καλνταρα θα βρουμε σε 2-3 χρονια που θα φυγουν Κιελινι Μπενατια Μπαρτσαλι!Παμε για τη κουπα με τα μεγαλα αυτια!ο αλληθωρος ξερει μτι κανει!!!Cristiano εχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα σε όλους. Πριν να επιστρέψει ο Λέο πίσω, οφείλει κατά το μέγιστο δυνατόν, όχι μάλλον υποχρεούται να μιλήσει για το ημίχρονο στα αποδυτήρια του Κάρντιφ. Πλέον όλοι γνωρίζουν ότι είναι υπαίτιος ανωμαλίας. Στη Γιούβε εδώ και πολλά χρόνια έχουν αποδείξει ότι ουδείς είναι πάνω από την ομάδα. Φέτος πλέον με τις κινήσεις της ομάδας ο πήχης δείχνει ξεκάθαρα ως στόχο κατάκτηση UCL. Δεν πρέπει με κανε΄να τρόπο να επιτραπεί να γίνει επανάληψη του τελικού. Σημειωτεόν δε ότι προσωπικά νομίζω ότι ήταν από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες χρόνων ο τελικός αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή