27 Ιουλ 2018

Ο Πιάνιτς φαίνεται πως έδειξε τα χαρτιά του για το μέλλον του

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς μίλησε στο Sky Italia και αυτό που συμπέραναν όλοι είναι ότι μάλλον δεν σκέφτεται να πάρει μεταγραφή.

Ο Βόσνιος χαφ έχει συνδεθεί με διάφορες ομάδες τους τελευταίους μήνες, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Αντιθέτως, αυτό που βγαίνει από το Τορίνο είναι ότι θα πάρει νέο συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές αν παραμείνει.

Μιλώντας στο Sky Italia από τις ΗΠΑ όπου βρίσκονται οι μπιανκονέρι για φιλικούς αγώνες, ο Πιάνιτς σχολίασε τα μεταγραφικά σενάρια, λέγοντας: «Εχω διαβάσει διάφορα αυτές τις μέρες, ακόμη και πολλά πράγματα που με κάνουν να γελάω. Εγώ είμαι ήρεμος και είμαι εδώ, είμαι πολύ καλά σε αυτό το γκρουπ, κάνω τη δουλειά μου, αλλά έτσι είναι η μεταγραφική περίoδος... Μερικές φορές ενδιαφέρεις κάποιον, μερικές όχι, αλλά εγώ είμαι πολύ ήρεμος και ικανοποιημένος με αυτό που κάνω τα τελευταία δύο χρόνια. Βελτιώνομαι πολύ, είμαι σε ένα καλό γκρουπ και έχω μια πάρα πολύ καλή σχέση με τον προπονητή».


Δηλώσεις που δεν ακούγονται σαν δηλώσεις κάποιου που ετοιμάζεται να φύγει, με τον Βόσνιο να ερωτάται αμέσως μετά για τα 100 εκατ. ευρώ που φέρεται να τον κοστολογεί η Γιουβέντους προς όποιον ενδιαφέρεται.

«Αυτό το ποσό σημαίνει ότι τα πάνω καλά. Δεν με απασχολεί αυτό βασικά, ρωτήστε τη διοίκηση, εγώ είμαι εδώ, είμαι καλά και παίζω ποδόσφαιρο με στόχο να γίνομαι συνεχώς καλύτερος».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου