23 Ιουλ 2018

Ο Πογμπά βρίσκει τώρα πιο ελκυστική τη Γιούβε και η Γιούβε διαρρέει την επιθυμία της με μοναδικό αποδέκτη τον Πογκμπά

Η Marca ασχολείται ξανά με τη Γιουβέντους, υποστηρίζοντας ότι ο Πολ Πογκμπά θέλει να επιστρέψει στο Τορίνο.

Οι μπιανκονέρι είναι η ομάδα με την οποία ασχολείται κυρίως ο ευρωπαϊκός και όχι μόνο Τύπος τις τελευταίες εβδομάδες, λόγω του Κριστιάνο Ρονάλντο. Μια μεταγραφή που έχει ενθουσιάσει όχι μόνο τους Γιουβεντίνους αλλά και τον Πολ Πογκμπά, σύμφωνα με τους Ισπανούς.

Οπως αναφέρει σε σημερινό της ρεπορτάζ η Marca, ο Γάλλος δεν είναι καλά στο Μάντσεστερ με τον Ζοσέ Μουρίνιο και ο Μίνο Ραϊόλα έχει ενημερώσει τη Γιουνάιτεντ για τις σκέψεις του Πολ. Το πρόβλημα, συμπληρώνει η εφημερίδα, είναι ότι δαπανήθηκαν πολλά λεφτά για την απόκτηση του πριν δύο χρόνια, με αποτέλεσμα οι Αγγλοι να μην κάνουν χάρη σε κανέναν, αν αποφασίσουν να τον πουλήσουν, προκειμένου να χάσουν όσο το δυνατόν λιγότερα.


Πού θα τον πουλήσουν;

Αν το θέμα εξαρτάται αποκλειστικά από τον Πογκμπά, υποστηρίζει η Marca, η απάντηση είναι μία: Γιουβέντους. Οι Μαδριλένοι γράφουν ότι ο Γάλλος έχει ενθουσιαστεί από τη μεταγραφή του Ρονάλντο και θεωρεί ότι το project των μπιανκονέρι είναι το πιο ελκυστικό, ενώ θεωρεί ότι το περιβάλλον της Γιούβε είναι το καλύτερο.

Από το Τορίνο, πάντως, δεν λένε τίποτα για το θέμα, παρά μόνο αφήνουν να διαρρεύσει ότι το συμβόλαιο του Πογκμπά με τη Γιουνάιτεντ είναι σοβαρό πρόβλημα, εκτός κι αν ο Πολ έκανε την έκπληξη και κατέβαζε αισθητά τις ετήσιες απολαβές του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου