9 Ιουλ 2018

Εριξε τη σπόντα του στον Μπουφόν ο Λίπι

Ο Μαρτσέλο Λίπι σχολίασε την επικείμενη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους αλλά και αυτή του Τζίτζι Μπουφόν στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο «Πολ Νιούμαν» του ιταλικού ποδοσφαίρου ρωτήθηκε για όσα γίνονται την τελευταία εβδομάδα και τα ρεπορτάζ που θέλουν τους μπιανκονέρι πιο κοντά από ποτέ στο να ρίξουν βόμβα με τον CR7, όπως και για το αν θα υπάρξει πρόβλημα λόγω του πολύ μεγάλου συμβολαίου του, δίνοντας την εξής απάντηση.

«Στη Γιούβε υπάρχουν έξυπνοι ποδοσφαιριστές και ξέρουν πολύ καλά ότι ο Ρονάλντο δεν μπορεί να παίρνει ένα συμβόλαιο όπως οι άλλοι. Το οικονομικό κομμάτι είναι το τελευταίο που θα πρέπει να απασχολεί. Ο Πορτογάλος θα παίξει άλλα 3-4 χρόνια σε σπουδαίο επίπεδο, πρέπει να είμαστε χαρούμενοι. Και αν έρθει, θα έρθουν κι άλλα μεγάλα ονόματα στο ιταλικό ποδόσφαιρο τα επόμενα χρόνια, πρέπει να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι».


Από εκεί και πέρα, από τον Λίπι ζητήθηκε ένα σχόλιο και για τη μεταγραφή του Μπουφόν στην Παρί Σεν Ζερμέν, δίνοντας μια πολύ σύντομη απάντηση, με την οποία δείχνει ότι δε συμφωνεί με την απόφαση του πρώην αρχηγού.

«Εγώ θα προτιμούσα ο Μπουφόν να κλείσει την καριέρα του στη Γιουβέντους, αλλά αυτή είναι απλά η δική μου σκέψη», ήταν τα λόγια του Λίπι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου