11 Ιουλ 2018

Η επίσημη τοποθέτηση του Αλέγκρι για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους.

Ο προπονητής των μπιανκονέρι είναι καλεσμένος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και από εκεί απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τη μεταγραφική βόμβα που ταρακούνησε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

«Πιστεύω ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί μια πάρα πολύ σημαντική μεταγραφή και ανεβάζει ποιοτικά τους πάντες, από τη διοίκηση μέχρι όλο το περιβάλλον της Γιουβέντους. Οταν θα έχουν επιστρέψει όλοι από τις άδειες τους και θα αρχίσουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί, θα έχουμε μπροστά μας μια χρονιά σημαντική όπως όλες οι άλλες και θέλουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας», είπε ο Μαξ, ο οποίος ρωτήθηκε για το αν ανοίγει ένας νέος κύκλος για τη Γιούβε.

«Για μένα κάθε χρόνο αρχίζει ένας νέος κύκλος της Γιουβέντους γιατί η ομάδα άλλαξε πολύ τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Φέτος, όπως βλέπουμε μέχρι στιγμής, έχει κάνει μια σημαντική μεταγραφική καμπάνια», ήταν η απάντηση του Αλέγκρι, για να ερωτηθεί αμέσως μετά αν μίλησε με τον Πορτογάλο.


«Δεν μίλησα με τον Κριστιάνο, νομίζω ότι τη Δευτέρα είναι η επίσημη παρουσίαση του, επομένως θα τον δω τη Δευτέρα. Ξέρω ότι είναι πολύ χαρούμενος, είναι ένας σπουδαίος επαγγελματίας και δίνει σημαντική επιπλέον αξία σε μια ομάδα που έχει ήδη κάνει σπουδαία πράγματα», διευκρίνισε ο προπονητής της Κυρίας, για να ολοκληρώσει εκθειάζοντας τον Αντρέα Ανιέλι και εξηγώντας με πολύ απλά λόγια το πώς θα παίζει ο Ρονάλντο στους μπιανκονέρι.

«Πιστεύω ότι ο πρόεδρος, η διοίκηση συνολικά, έκανε κάτι εκπληκτικό για τη Γιουβέντους αλλά πάνω από όλα για το ιταλικό ποδόσφαιρο. Πώς θα παίξει ο Ρονάλντο; Με στόχο να βάζει γκολ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου