13 Ιουλ 2018

Είχε «ζεσταθεί» για να κάνει μεγάλη μπίζνα με τη Γιούβε αλλά η Γιούβε τον πρόλαβε

Την ώρα που κυκλοφορούσε η πληροφορία πως αξιώνουν από τη Γιούβε περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ, μπορεί και 150, η Γιούβε ετοίμασε μια άλλη δουλειά. Μεγαλύτερη.

Η αλήθεια είναι πως η έλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο ανέβασε το επίπεδο της Serie A. Δε χρειάζεται να είσαι και… προφήτης για να το πεις αυτό. Δε χαροποίησε όμως και τόσο τους αντιπάλους της Γιουβέντους που βλέπουν πως το 7Χ7 μπορεί να γίνει εύκολα 8Χ8.

Αυτός που σίγουρα θα προβληματίστηκε περισσότερο από πολλούς στην Ιταλία είναι ο Κλαούντιο Λοτίτο. Ο ισχυρός παράγοντας της Λάτσιο είχε δείξει πως θα είναι σκληρό καρύδι στις διαπραγματεύσεις με τη Γιουβέντους για τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς.

Ο Σέρβος φερόταν να είναι στόχος της ομάδας του Τορίνο και ο Λοτίτο ήθελε, λογικό, να πάρει όσα περισσότερα μπορούσε. Για την τσέπη, το πρεστίζ, την κόντρα. Η Γιουβέντους είναι γνωστό πως δίνει λεφτά για εντός Ιταλίας μεταγραφές, οπότε έριχνε τις διαρροές του (και καλά από το περιβάλλον του) για τα εκατομμύρια που αξίωνε για να πουλήσει στους μπιανκονέρι των παίκτη του.

Και σκάει η είδηση για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μια πληροφορία που πήρε σάρκα και οστά και ο Πορτογάλος ετοιμάζει τις αποσκευές του για το Πιεμόντε. Και ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς; Μάλλον ο Λοτίτο; Περιμένει να πάρει τα λεφτά που ζητούσε πριν γίνει ό,τι έγινε με τον Κριστιάνο; Εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο. Και αυτό δεν έχει να κάνει με την αξία του ποδοσφαιριστή ή αν έκανε καλό/κακό Μουντιάλ.


Εχει να κάνει με το γεγονός πως η Γιουβέντους την έκανε τη δυνατή της μεταγραφή και δεν είναι εύκολο να δώσει τόσα ή περισσότερα για έναν ακόμη παίκτη, ο οποίος δεν είναι του ίδιου επιπέδου. Δεν ξέρουμε αν υπήρχε σκοπός από τη διοίκηση του Ανιέλι να αγοράσει τόσο ακριβά από τη Λάτσιο, ξέρουμε όμως πως ο Λοτίτο είχε σκοπό να ζητήσει τόσα από τη Γιούβε. Την πάτησε αλλά δε σημαίνει πως δεν μπορεί να τα βρει από άλλους. Οχι όμως από τους πρωταθλητές και νταμπλούχους της Ιταλίας. Αυτοί έκαναν μια μεγαλύτερη δουλειά…


1 σχόλιο:

  1. Θα την πατήσει όπως και με τον Φελίπε Άντερσον. Όταν του έδινε 50+ η Γιουνάιτεντ και ήθελε 70. Τώρα τον έδωσε μετα από τρία χρόνια που κινήθηκε στην μετριότητα για 35-40..
    Αν δεν τα σκάσει η Ρεάλ δεν βλέπω να φεύγει από Λατσιο, γιατί μόνο από εκεί πλέον θα βρει τα 100+ που ζητάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή