25 Ιουλ 2018

Τι λένε οι Ιταλοί τιφόζι για μια πιθανή επιστροφή Μπονούτσι

Οχι ότι θα επηρεαστεί η Γιουβέντους σε αυτό που είναι να κάνει τελικά, αλλά οι τιφόζι είναι κατά της επιστροφής του Λεονάρντο Μπονούτσι.

Ηταν από τους αγαπημένους των οπαδών, φίλος των οργανωμένων και προοριζόταν για αρχηγός της ομάδας. Ολα αυτά, όμως, ο Ιταλός αμυντικός τα ακύρωσε όταν πήγε στη Μίλαν και έγινε και ο αρχηγός της μέσα σε μία μέρα.

Τώρα, κάπως έτσι πάλι, ξαφνικά, ο Μπονούτσι θέλει να φύγει από τους ροσονέρι για να επιστρέψει στους μπιανκονέρι, σε μια πιθανή μεταγραφή που δεν ενθουσιάζει τον κόσμο. Το αντίθετο...

Τα σενάρια επιστροφής του αρχηγού της Μίλαν έχουν γίνει δεκτά με αδιαφορία στην καλύτερη και νεύρα στη χειρότερη, από τους οπαδούς της Γιούβε, οι οποίοι δείχνουν τα συναισθήματα τους με κάθε τρόπο.


«Οι τιφόζι λένε όχι», αναφέρει σε «χτύπημα» της στο σημερινό πρωτοσέλιδο της η Tuttosport, ενώ το Tuttojuve αναφέρεται στο «όχι» που έχει ψηφίσει ο κόσμος στη δημοσκόπηση που κάνει το σάιτ. Γενικά η προοπτική επιστροφής του Μπονούτσι στη Γιουβέντους δεν αρέσει στους οπαδούς και υπεύθυνος για αυτό είναι ο Μπονούτσι και μόνο.


3 σχόλια:

  1. ``Επαγγελλματίας πρδότης`` έγραφαν οι Ιταλοί, με την έννοια ότι όπως πέρσι πουλησε τη Γιουβε έτσι φετος πουλαει και τη Μίλαν... ΚΙ ΕΓΏ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΓΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΛΕΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΌΠΩς ΠΡΙΝ ..ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τζάμπα ίσως να το έπαιρνα και υαλοβάμβακα τον έκανα κανονικό σκοπανθρωπο! !!αλλά με τα λεφτά η την ανταλλαγή που λένε μείναι τίποτα! !STEFANO TRIKALA!!FORZA JUVE! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που δεν μπορώ να κσυακσβκ με την λογική των περισσότερων συνοπαδών μας είναι γιατι στην επιστροφή του πογμπαπ λένε "ναι" και ενώ στην επιστροφή του μπονουτσι λενε "οχι".Και γω είμαι κατά της μεταγραφής αυτής γιατί όποιος δεν θέλει να είναι στην ομάδα φεύγει μια και καλη αλλά άμα ήταν να διαλέξω έναν από τους δυο θα διάλεγα τον Λέο γιατί δεν είπε κάτι τόσο προσβλητικό όσο ο πογκμπα που έλεγε για διακοπες κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή