8 Ιουλ 2018

Κάποιος θα μετανιώσει για την επιλογή του στην Ελλάδα αν πάει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ιταλία

Απομένει το νεύμα του Φλορεντίνο Πέρεθ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα προσγειωθεί στο Τορίνο για να συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους.

Η μεταγραφή θεωρείται από πάρα πολλά και σοβαρά ξένα μέσα σχεδόν σίγουρη. Αφήνοντας τη Μαδρίτη ο Πορτογάλος, θα μεταφέρει τη λάμψη του στην Ιταλία και το Καμπιονάτο αλλάζοντας τις ισορροπίες σε κάθε επίπεδο. Ακόμη και στο τηλεοπτικό.

Μπορεί το Κλάσικο μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ να μην επηρεαστεί καθώς η δυναμική του στηρίζεται περισσότερο στην ιστορικότητα των ομάδων και όχι τόσο στα πρόσωπα, αλλά δε θα υπάρχει η μονομαχία Μέσι-Κριστιάνο Ρονάλντο. Και αυτό είναι ένα επικοινωνιακό πλήγμα.

Μπροστά σε αυτή την προοπτική, για τα ελληνικά δεδομένα πάντα, μεγάλη κερδισμένη είναι η Nova που πήρε τα δικαιώματα για το Καμπιονάτο αρκετές ημέρες πριν ακουστεί το παραμικρό. Και φυσικά είναι η μεγάλη κερδισμένη, μεταξύ των δύο συνδρομητικών τηλεοράσεων, στη συγκεκριμένη μάχη καθώς ο Πορτογάλος θα δώσει πολλούς πόντους στη Serie A, παίρνοντας τους από την ισπανική λίγκα.


Σίγουρα στην τηλεόραση της Cosmote θα περιμέναν ένα βαρετό Καμπιονάτο που μάλλον θα κατακτούσε για 8η σερί φορά η Γιουβέντους. Και ίσως γι' αυτό άφησαν να τους φύγει. Αυτό μπορεί να γίνει, να το κατακτήσει ξανά η Κυρία, αλλά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο σίγουρα δε θα μιλάμε για μια βαρετή Serie A.


2 σχόλια:

  1. Να δούμε τί θα γίνει. Βγαίνουν ρεπορτάζ και λένε για dead line. Εχθές ρώτησαν τον Μοντριτς τί πιστεύει για τη μεταγραφή και είπε δεν νομίζει ότι θα φυγει ο Κρις. Εκεί με έπιασε ένας κόμπος λόγο ότι είναι συμπαίκτες και λογικά μιλάνε. Τονθεμα είναι ότι εδω που φτασαμε αν σπάσει ο διάολος το ποδι του και δεν γίνει το deal τοτεμιλαμετγια μεγάλη επικοινωνιακή ήττα και της διοίκησης και κατά επέκταση της ομαδας. Οκ εμείς θα παραμεινουμε άρρωστοι αλλά οοοι θα ξαναβρούν ευκαιρία να μας χλευάζουν. Και εντός και εκτός Ιταλίας. FORZA JUVE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά να πάθουμε εμείς οι συνδρομητές του cosmote. Τώρα θα βλέπουμε μαγευτική bundesliga με την Μπαγερν του απίστευτου ανταγωνισμού στο δρόμο για το 7ο σερι και του απίστευτου γαλαξία αστέρων.
    Το θέμα ειναι πως το κόβουμε για να βάλουμε wind ή Vodafone για να βλέπουμε Γιούβε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή