Πάρτε μια γεύση για το τι θα ακολουθήσει μετά τη μεταγραφή Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανακοινώθηκε και οι σέρβερ στο store.juventus.com... έπεσαν, από τον πανικό που γίνεται για τη φανέλα του.

Η στιγμή που περίμεναν οι οπαδοί της Γιουβέντους έφτασαν, αφού ο Πορτογάλος είναι και επισήμως μπιανκονέρι. Αυτό σημαίνει ότι η φανέλα της Adidas με το Νο 7 είναι ήδη προς πώληση και ήδη γίνεται ο κακός χαμός.«Sorry, the servers currently are overloaded», ήταν αυτό που έβλεπαν λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής όσοι προσπαθούσαν να αγοράσουν online τη φανέλα του Κριστιάνο, για να γίνει έτσι αντιληπτό το κλίμα που επικρατεί.


Οσο για τη φανέλα του CR7 και τις τιμές, υπάρχουν τέσσερις επιλογές: Η παιδική κοστίζει 84,95 ευρώ, αυτή για γυναίκα κοστίζει 94,95, αυτή που δεν έχει το όνομα του αλλά μπορείς να το προσθέσεις εσύ κοστίζει 104.95 και η αυθεντική κοστίζει 144.95 ευρώ.Η αποπληρωμή της μεταγραφής έχει ήδη αρχίσει...


Σχόλια

  1. Η αυθεντική κάνει 154. και κάτι. Την πήρα μετά κόπων και βασάνων που φόρτισε πριν βγάλει αυτήν ιδιοποίηση. BENVENUTO CR7!!!! FORZA JUVE!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Thanks παιδια. Και μην φοβάστε να παραγγείλετε μεσα από το store. Παραλαβή δύο μέρες αφού παραγγείλετε και 100% ασφάλεια. Πληροφορία που μπορεί να είναι αχρειαστη. FORZA JUVE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το μίσος των δύο αδελφών που γέννησε δύο κολοσσούς στην αθλητική βιομηχανία

Ο καταραμένος τερματοφύλακας που έζησε την απόλυτη ταπείνωση από ένα ολόκληρο έθνος και πέθανε μόνος και ξεχασμένος