4 Ιουλ 2018

Η απογείωση της Tuttosport έρθει-δεν έρθει ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Επειδή πρέπει να είμαστε δίκαιοι, πρέπει να αναγνωρίσουμε, ακόμη κι αν δεν επηρεάζει σε κάτι την εφημερίδα, την επιτυχία της Tuttosport.

Οταν η φίλα προσκείμενη στη Γιουβέντους εφημερίδα έκανε πρωτοσέλιδο τον Κριστιάνο Ρονάλντο, το δεχτήκαμε με επιφύλαξη. Γράψαμε μάλιστα και σχετικό κομμάτι, όπου αναφέραμε γεγονότα: Η Tuttosport περνάει τη γραμμή της Γιούβε σε θέματα πολιτικής στο ποδόσφαιρο, θα την υπερασπιστεί όταν πρέπει, αλλά στα μεταγραφικά θέματα δεν είναι εξίσου καλή. Το γιατί, από τη στιγμή που έχει έδρα το Τορίνο και είναι παραδοσιακά η εφημερίδα που απευθύνεται και στηρίζεται από τους οπαδούς των μπιανκονέρι, είναι μυστήριο.

Τελικά αυτό που έγραψε η Tuttosport και ελάχιστοι πίστεψαν, το γράφει τώρα και το συζητάει όλος ο κόσμος. Δεν μπορούμε να βάλουμε το χέρι μας στη φωτιά ότι ο Πορτογάλος θα ντυθεί μπιανκονέρο, αλλά επίσημη διάψευση προς το παρόν -και δεν είναι κάτι που έχει γραφτεί πριν κάτι ώρες αλλά πριν μέρες- δεν υπάρχει από πουθενά. Αντιθέτως, όλοι επιβεβαιώνουν ότι κάτι υπάρχει. Σοβαρό ή πολύ πρόωρο, θα φανεί από τις εξελίξεις.


Οποιες κι αν είναι αυτές όμως, η Tuttosport είναι ήδη νικήτρια. Αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπογράψει στη Γιουβέντους, θα έχει βγάλει τη μεταγραφή του αιώνα. Αν δεν έρθει στη Γιούβε ο Πορτογάλος, η Tuttosport δε χάνει τίποτα, γιατί όλα τα ΜΜΕ παντού αναφέρονται σε αυτό το θέμα και αυτά που θα χάσουν πόντους σε αξιοπιστία αν δεν γίνει η μεταγραφή, θα είναι τα ισπανικά και ειδικά τα μαδριλένικα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου