24 Αυγ 2018

Ο λόγος που η Γιούβε επέλεξε να «θυσιάσει» τον Μαρκίζιο

Η προώθηση ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας, είναι ένας βασικός λόγος για την αποχώρηση του Κλαούντιο Μαρκίζιο, σύμφωνα με ιταλική ιστοσελίδα.

Ο Ουρουγουανός χαφ, Ροντρίγκο Μπετανκούρ, ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο Μουντιάλ, ετοιμάζεται για τη δεύτερη χρονιά του στη Γιουβέντους και όλοι περιμένουν φέτος περισσότερα από αυτόν και κυρίως να δείξει ότι η ομάδα μπορεί να βασίζεται σε αυτόν για τα επόμενα χρόνια.

Οπως αναφέρει το Tuttomercatoweb, η αποχώρηση του Μαρκίζιο δεν σχετίζεται μόνο με το γεγονός ότι στο Τορίνο πιστεύουν πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί πλέον στις απαιτήσεις που υπάρχουν λόγω του σοβαρού τραυματισμού του 2016 που τον σημάδεψε, αλλά και με την απόφαση διοίκησης-Αλέγκρι να ποντάρουν περισσότερα στον Μπετανκούρ.


Ο νεαρός Ουρουγουανός έχει όλα τα στοιχεία που θέλει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για τον ρόλο του mezzala ή του regista, του κεντρικού χαφ δηλαδή ή ακόμη και αυτού μπροστά από την άμυνα, οπότε αποφασίστηκε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να «θυσιαστεί» ο αγαπητός σε όλους -και όχι μόνο στους τιφόζι- Principino.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου