30 Αυγ 2018

Το μεταγραφικό σενάριο για τον Ντιμπάλα που όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές το διέψευσαν αμέσως

Αργεντίνος δημοσιογράφος κατάφερε να εντυπωσιάσει τους πάντες με το μεταγραφικό σενάριο που υποστήριξε.

Ονομάζεται Μαουρίσιο Ιντάλγο, δούλευε για την εφημερίδα Ole στην Αργεντινή και κατάφερε να τραβήξει την προσοχή όλων με τη... βόμβα που έριξε: Στις 31 Αυγούστου η Γιουβέντους θα πουλήσει τον Πάουλο Ντιμπάλα στη Ρεάλ Μαδρίτης για 180 εκατ. ευρώ ενώ ο παίκτης θα πάρει συμβόλαιο με 16 εκατ. ευρώ ετησίως.


«Είδηση» που απασχόλησε μόνο για λίγα λεπτά τα ιταλικά ΜΜΕ, αφού η Ole φρόντισε να ξεκαθαρίσει, όπως προαναφέραμε, ότι ο Ιντάλγο -κόντρα σε όσα υποστήριζε ο ίδιος- δε δουλεύει για αυτή, ενώ από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές σε αυτό το σενάριο φρόντισαν να διαρρεύσουν ότι δεν υπάρχει η παραμικρή δόση αλήθειας σε αυτό.


1 σχόλιο:

  1. όπως και να`χει τιθεται θεμα μεταγραφης στη Ρεαλ έστω του χρόνου. Δυστυχως, μαλλον μπορει να συμβει αυτο που εγραψα εγω σε προηγουμενο σχολιο. Και για να μη γινει αποτομα θα πρεπει να τον αφηνει και στον παγκο ο Αλεγκρι για να φανει οτι υπαρχει λογω να πειραζεται ο παιχτης. Αυτο με τον παγκο το Σαββατο δεν ειναι καλο σημαδι. Μακαρι φσικα να κανω κι εγω πολυ μεγαλο λαθος... Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή