2 Αυγ 2018

Τα γεγονότα που ευνοούν τον Μπονούτσι στην επιστροφή του και το μεγάλο στοίχημα

Ενα βίντεο που ανέβασε η Γιουβέντους, δείχνει τον Λεονάρντο Μπονούτσι να υπογράφει αυτόγραφα έξω από το J-Medical.

Στην υποδοχή του Ιταλού αμυντικού στο αεροδρόμιο του Τορίνο, πλην των ανθρώπων του κλαμπ φυσικά για να τον παραλάβουν, δεν ήταν κανείς. Το ίδιο και όταν ο Μπονούτσι πήγε στο J-Medical για τις ιατρικές εξετάσεις, μπαίνοντας στις εγκαταστάσεις από τη δεύτερη είσοδο και όχι την κεντρική.

Οταν έγινε γνωστό ότι είναι εκεί, κάποιοι πήγαν. Οχι πολλοί, αλλά πήγαν και κατά την έξοδο του, του ζήτησαν αυτόγραφα ή να βγάλουν σέλφι. Είναι προφανές ότι δεν πρόκειται για οργανωμένους οπαδούς της Γιουβέντους, αφού δεν είχαν πάει ούτε καν στην υποδοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο λόγω της κόντρας με τη διοίκηση.

Αυτή η κόντρα, έχει ως αποτέλεσμα την αποχή των ultras από την παραδοσιακή γιορτή στη Villar Perosa και από το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, με αντίπαλο την Κιέβο στη Βερόνα. Βλέποντας πώς αλλάζουν τα πράγματα, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο αυτή η κόντρα να συνεχιστεί και μέσα στη σεζόν.

Κι ένα σενάριο που μπορείς να σκεφτείς, είναι ότι στο τέλος με τους οργανωμένους εκτός ή σιωπηλούς, ο Μπονούτσι θα έχει μια πολύ εύκολη επιστροφή, αντιμετώπιση από το Allianz Stadium. Τα γκολ του Κριστιάνο άλλωστε θα κυριαρχούν, ο Πορτογάλος θα είναι αυτός που θα βλέπει όλος ο πλανήτης, άρα ο Μπονούτσι, ο οποίος είναι το άλλο κεντρικό πρόσωπο αυτής της πραγματικά πιο ανατρεπτικής μεταγραφικής καμπάνιας της Γιουβέντους, θα έχει λιγότερη προσοχή πάνω του, λιγότερη πίεση.



Για τον ίδιο ή για την ομάδα, αυτό είναι καλό. Είναι κακός, όμως, όποιος σκέφτεται ότι του αξίζει η αποδοκιμασία και ειδικά στην αρχή; «Η μεγάλη πρόκληση του Μπονούτσι είναι να κερδίσει ξανά τους Γιουβεντίνους», λένε οι Ιταλοί δημοσιογράφοι. Πώς μπορεί να το πετύχει αυτό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου