2 Αυγ 2018

Ο Ιγκουαΐν φεύγει από τη Γιούβε όπως του αξίζει…

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν δε θα συνεχίσει στη Γιουβέντους αλλά θα έχει για πάντα την εκτίμηση του κόσμου.

Από την ώρα που οριστικοποιήθηκε το deal με τη Μίλαν και η μετακίνηση του στους ροσονέρι, ο Αργεντίνος δέχεται εκατοντάδες μηνύματα στα social media από τους Γιουβεντίνους, εκφράζοντας του την αγάπη τους και την εκτίμηση τους για όσα έδωσε σε αυτά τα δύο χρόνια.

Το διαζύγιο με τον Γκονσάλο ουσιαστικά ήταν απόφαση της Γιούβε και όχι του ίδιου, γεγονός που επίσης του αναγνωρίζει ο κόσμος. Ο Ιγκουαΐν επέλεξε τη Γιουβέντους πριν δύο χρόνια σε σχέση με τη Νάπολι και αμέσως έγινε για όλους τους μη μπιανκονέρι «προδότης», «πουλημένος», άκουσε κατάρες, ειρωνείες κλπ.

Σε όλα αυτά, απάντησε με 55 γκολ σε δύο σεζόν, προσαρμόζοντας το παιχνίδι του σε αυτό της ομάδας, αφού ουσιαστικά ποτέ η ομάδα δεν προσάρμοσε το δικό της σε αυτόν.


Για όλους αυτούς τους λόγους δέχεται αυτά τα μηνύματα από τους Γιουβεντίνους ο Γκονσάλο και γι' αυτούς τους λόγους θα αντιμετωπιστεί όμορφα και όταν έρθει ως αντίπαλος.

Το πρόβλημα είναι και παραμένει όσων τον έκραζαν, τον ειρωνεύονταν, του έριχναν κατάρες και τώρα θα τον βλέπουν με πιο συμπαθητική ματιά...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου