5 Αυγ 2018

Ο Κιελίνι μίλησε για το σοκ ενέργειας που έδωσε ο Κριστιάνο στην ομάδα αλλά και την παγίδα που υπάρχει

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι, πολύ σωστά, τόνισε ότι η Γιουβέντους δεν πρέπει να σκέφτεται ότι έχει ήδη κατακτήσει το Champions League.

Οι μπιανκονέρι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στις ΗΠΑ και πλέον επιστρέφουν στο Τορίνο, όπου θα βρουν και όσους επέστρεψαν από άδειες, δουλεύοντας από εδώ και πέρα όλοι μαζί ως ομάδα.

«Είχαμε 15 έντονες μέρες, με ωραία ματς, με βαριά πόδια και με... μαθήματα στους νέους για τη νοοτροπία της Γιούβε», είπε ο αρχηγός, ο οποίος στη συνέχεια έκανε ένα μικρό σχόλιο για το φιλικό με την Ρεάλ, είπε για τον Ζοάο Κανσέλο ότι «πρέπει να είναι λίγο πιο πειθαρχημένος στο παιχνίδι του αλλά έχει τρομερή ποιότητα, δείχνει ήδη κάποια πολύ καλά πράγματα και θα βοηθήσει πάρα πολύ», για να ερωτηθεί στο φινάλε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.


«Καλωσορίζουμε τον θετικό ενθουσιασμό που μας έχει δώσει. Το χρειαζόμασταν. Ο Κριστιάνο μας έδωσε ένα σοκ ενέργειας, το οποίο θα μας κάνει να ανεβάσουμε κι άλλο το επίπεδο μας, αλλά δεν θα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι έχουμε ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα ή το Champions League», ήταν η απάντηση του Κιελίνι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου