Τι έγινε με την αποχή που έκαναν οι οργανωμένοι της Γιούβε στο ματς με τη Βερόνα

Τα οργανωμένα κλαμπ της Γιουβέντους είχαν ανακοινώσει πως δε θα δώσουν το παρών στην πρώτη αγωνιστική της Serie A, στο εκτός στο Μπεντεγκόντι.

Αιτία ήταν οι αυξήσεις στα διαρκείας αλλά και η στάση της διοίκησης που σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει στα μέσα του καλοκαιριού θα απαγορέψει στους συνδέσμους να αναρτούν τα πανό τους στα Allianz Stadium.

Οργανωμένα -με πανό, σημαίες και όλα τα συναφή- οι Ιταλοί δεν ταξίδεψαν στη Βερόνα. Αυτό δε σημαίνει πως κάποιοι δεν πήγαν κιόλας. Την ώρα που το μεγαλύτερο κλαμπ των Ultras της Γιούβε, οι Drughi, είχε απευθύνει κάλεσμα ώστε να συναντηθούν όλοι οι Drughi (από την Ιταλία και εξωτερικό) στην περιοχή του Σαν Μάρκο ώστε να δείξουν την κοινή αντίδρασή τους στη διοίκηση (και να δουν το ματς), πληροφορίες αναφέρουν πως κάποια άλλα μικρά κλαμπ βρέθηκαν στην έδρα της Κιέβο. Χωρίς πανό και σημαίες.


Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη φορά που οι συνδεσμίτες καλούν τους οπαδούς να τους ακολουθήσουν σε μια παράσταση διαμαρτυρίας και αυτή είναι η δεύτερη φορά που μια τέτοια προσπάθεια πέφτει στο κενό. Πέρσι στη Ρόμα, φέτος στη Βερόνα. Ο απλός κόσμος, αυτός που δεν είναι στους συνδέσμους, δείχνει πως δε χάνει αυτές τις ευκαιρίες. Βέβαια η ατμόσφαιρα δεν είναι ίδια αλλά η κερκίδα των φιλοξενουμένων γεμίζει από μπιανκονέρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιοι δεν είναι σίγουροι στη Γιούβε: Τα ονόματα που αναφέρουν οι Ιταλοί

Μετρημένοι θα πρέπει να θεωρούνται οι «σίγουροι» για τη νέα σεζόν στην Γιουβέντους , καθώς εκτός από τον Αντρέα Πίρλο, παίζουν το μέλλον του...