20 Αυγ 2018

Τι έγινε με την αποχή που έκαναν οι οργανωμένοι της Γιούβε στο ματς με τη Βερόνα

Τα οργανωμένα κλαμπ της Γιουβέντους είχαν ανακοινώσει πως δε θα δώσουν το παρών στην πρώτη αγωνιστική της Serie A, στο εκτός στο Μπεντεγκόντι.

Αιτία ήταν οι αυξήσεις στα διαρκείας αλλά και η στάση της διοίκησης που σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει στα μέσα του καλοκαιριού θα απαγορέψει στους συνδέσμους να αναρτούν τα πανό τους στα Allianz Stadium.

Οργανωμένα -με πανό, σημαίες και όλα τα συναφή- οι Ιταλοί δεν ταξίδεψαν στη Βερόνα. Αυτό δε σημαίνει πως κάποιοι δεν πήγαν κιόλας. Την ώρα που το μεγαλύτερο κλαμπ των Ultras της Γιούβε, οι Drughi, είχε απευθύνει κάλεσμα ώστε να συναντηθούν όλοι οι Drughi (από την Ιταλία και εξωτερικό) στην περιοχή του Σαν Μάρκο ώστε να δείξουν την κοινή αντίδρασή τους στη διοίκηση (και να δουν το ματς), πληροφορίες αναφέρουν πως κάποια άλλα μικρά κλαμπ βρέθηκαν στην έδρα της Κιέβο. Χωρίς πανό και σημαίες.


Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη φορά που οι συνδεσμίτες καλούν τους οπαδούς να τους ακολουθήσουν σε μια παράσταση διαμαρτυρίας και αυτή είναι η δεύτερη φορά που μια τέτοια προσπάθεια πέφτει στο κενό. Πέρσι στη Ρόμα, φέτος στη Βερόνα. Ο απλός κόσμος, αυτός που δεν είναι στους συνδέσμους, δείχνει πως δε χάνει αυτές τις ευκαιρίες. Βέβαια η ατμόσφαιρα δεν είναι ίδια αλλά η κερκίδα των φιλοξενουμένων γεμίζει από μπιανκονέρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου