20 Αυγ 2018

Αν κάποιος ήθελε να γίνει προκλητικός, αυτό θα έλεγε στην Ιντερ για το -3

Βλέποντας τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος, θυμηθήκαμε διάφορα σχόλια που διαβάζουμε από τον Μάιο μέχρι και τώρα.

Σε μια πρεμιέρα πρωταθλήματος οι εκπλήξεις δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Το είδαμε και στο ματς της Γιουβέντους στη Βερόνα άλλωστε, όπου οι τρεις βαθμοί ήρθαν πιο δύσκολα από ό,τι θα περίμενε κανείς. Λογικό είναι, όχι για τη Γιούβε μόνο αλλά για όλους, το να μην είναι έτοιμες οι ομάδες από τόσο νωρίς και ειδικά όσες -όπως η Γιουβέντους- δεν έπαιξαν ούτε ένα φιλικό πλήρεις λόγω αδειών από το Μουντιάλ κλπ.

Οπως και να έχει, αυτό στο οποίο θέλουμε να σταθούμε είναι σε αυτή την υπεροψία που έβγαινε από το Μιλάνο και συγκεκριμένα από την Ιντερ και τους οπαδούς της μετά την εξασφάλιση της εξόδου στο Champions League στην τελευταία αγωνιστική του προηγούμενου πρωταθλήματος.

Μέσα στο καλοκαίρι τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο... θερμά, αφού διαβάζαμε στον ιταλικό Τύπο διάφορες δηλώσεις επώνυμων οπαδών των νερατζούρι που προειδοποιούσαν τη Γιουβέντους για τη φετινή σεζόν, διαβάζαμε σε ελληνικές και ιταλικές ιστοσελίδες πολλά σχόλια οπαδών της Ιντερ που έβγαζαν ένα υφάκι του στυλ «επιστρέψαμε και ξέρετε τι θα γίνει» κλπ.


Προς το παρόν, αυτό που έγινε είναι... Σασουόλο-Ιντερ 1-0 και -3 στη βαθμολογία με το καλημέρα. Κι αν κάποιος ήθελε να γίνει κι αυτός προκλητικός, θα μπορούσε να πει ότι αυτή είναι μία διαφορά που δεν μπορούν να καλύψουν οι νερατζούρι στις 37 αγωνιστικές που απομένουν.

Προς γνώση και συμμόρφωση: Κάντε πρώτα ζημιά στη Γιουβέντους, πάρτε της το πρωτάθλημα και μετά πείτε ό,τι θέλετε. Μέχρι να γίνει αυτό, καλό είναι να δείχνουν λίγο σεβασμό και να μην μιλάνε πολύ εκ των προτέρων πάντα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου