Σελίδες

Οι φίλαθλοι της Γιούβε έκαναν για τον Χάμσικ κάτι που οι φίλαθλοι της Νάπολι δε θα έκαναν για παίκτη της Γιούβε

Oι οπαδοί της Γιουβέντους έκαναν για τον Μάρεκ Χάμσικ κάτι που οι Ναπολιτάνοι δε θα έκαναν ποτέ για κάποιον μπιανκονέρο.

Ο Σλοβάκος επιθετικός μέσος είναι από το 2007 στους παρτενοπέι, για χάρη των οποίων απέρριψε αρκετές προτάσεις όλα αυτά τα χρόνια. Κάποιες εξ αυτών, μάλιστα, ήταν της Γιούβε.

Ο Χάμσικ αποφάσισε να παραμείνει πιστός στη Νάπολι, σε αντίθεση με άλλους παίκτες-ονόματα που φόρεσαν τη φανέλα της όλα αυτά τα χρόνια μετά την επιστροφή στη Serie A, με αποτέλεσμα οι οπαδοί της να τον λατρεύουν και οι υπόλοιποι να τον αναγνωρίζουν.


Και αυτό, οι οπαδοί της Γιουβέντους (ένα γκρουπ από τον ιταλικό νότο) το έδειξαν με έναν πολύ όμορφο τρόπο, αφού «εκπροσωπήθηκαν" στην εκδήλωση για την απονομή του τίτλου του επίτιμου δημότη του Castel Volturno (περιοχή της Νάπολη όπου βρίσκεται και το προπονητικό κέντρο των παρτενοπέι) μέσω μιας πλακέτας που του χάρισαν και η οποία έγραφε: «Σαν αναγνώριση σε έναν πραγματικό πρωταθλητή».

Θα το έκανε ποτέ κανείς Ναπολιτάνος για παίκτη της Γιουβέντους;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...