27 Αυγ 2018

«Αν ήμασταν στη θέση των αντιπάλων της Γιούβε θα αρχίζαμε να ανησυχούμε για την απογείωση του Κριστιάνο»

Η Mediaset εστίασε στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ανατρέχοντας στην περσινή σεζόν για να... προειδοποιήσει τους προσεχείς αντιπάλους.

Ο Πορτογάλος δεν σκόραρε στις πρώτες δύο αγωνιστικές της Serie A και ήδη, όπως αναφέραμε και χθες, άρχισαν κάποιες συζητήσεις/αναλύσεις. Συζητήσεις και αναλύσεις, όμως, που δεν έχουν βάση όπως αναφέρει η Mediaset, η οποία ασχολήθηκε με το θέμα.

Το σχετικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού στάθηκε στο γεγονός ότι ο Κριστιάνο τα τελευταία χρόνια στη Ρεάλ δούλευε με τέτοιο τρόπο ώστε να ανεβάζει ρυθμό καθώς προχωρούσε η σεζόν για να... απογειωθεί στα νοκ-άουτ του Champions League, ενώ επικεντρώθηκε στους αριθμούς της περσινής -τελευταίας στη Μαδρίτη- σεζόν.


Πέρυσι, λοιπόν, ο Ρονάλντο έβαλε το πρώτο του γκολ στην 8η αγωνιστική αλλά ουσιαστικά 4η εμφάνιση του αφού ήταν τιμωρημένος στις πρώτες τέσσερις, για να ολοκληρώσει τη χρονιά με 26 γκολ σε 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 44 σε 44 συμμετοχές συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις.

«Αν ήμασταν στη θέση των προσεχών αντιπάλων της Γιουβέντους θα αρχίζαμε να ανησυχούμε. Χωρίς να υπολογίζουμε το γεγονός ότι το Σεπτέμβριο αρχίζει το Champions League, το οποίο είναι η αγαπημένη του διοργάνωση αφού είναι ο κορυφαίος σκόρερ», κατέληξε η Mediaset.


1 σχόλιο:

  1. Και ιδιαίτερα ν` ανησυχεί η ;Iντερ, ακ και νομίζω ότι τελικα δε θα εχει προβλημα να παραμεινει.., θα σωθεί στο τέλος..!! Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή